Какво е Бробет лимитед? Кой управлява компанията ефбет? Какво е общото между нея и Еврофутбол? Вижте отговорите на тези и на още въпроси за най-голямата българска компания за онлайн залози тук.

Фирмата Brobet Limited доказва успешното самостоятелно управление на братя Найденови

Бробет лимитед е компания, собственост на Боян и Цветомир Найденови, известни още като Цеките. Седалището на фирмата е локализирано в Малта, където още през 2006 година компанията получава първия за България лиценз за онлайн хазартен оператор. Адресът на Brobet Limited там е Villa Ichang 16. Централата, откъдето се управлява бизнесът обаче, е в София.
В началото онлайн платформата се нарича BalkanBet, но през 2011 г. е преименувана на efbet. През същата година е получен и лиценз от българската Държавна комисия по хазарта – първият, издаден от нея, за онлайн хазартна дейност.
Компанията на Цветомир и Боян Найденови Бробет лимитед ръководи най-големия български сайт за онлайн залози, както и веригата наземни казина efbet (близо 50 в цяла България). От 2017 г. брандът се развива и в Румъния, където функционира букмейкърска платформа ефбет плюс верига от 7 казина. През тази година се очаква да стартира дейността ѝ още и в Италия, Испания и Сърбия.

Защо те не искат партньорство в ефбет, както в Еврофутбол

Въпреки спекулациите и слуховете, Цветомир и Боян Найденови са категорични, че марката efbet принадлежи изцяло на тяхното семейство. „Нямаме съдружници и не планираме да имаме“ – заявяват Цеките.
Братя Найденови обаче имат предишен опит от съдружия. Години наред те работиха съвместно с Васил Божков по друг проект. Първият частен букмейкър у нас Еврофутбол беше основан през 1993 г. именно от Стефан Найденов, бащата на Цеките. Боян и Цветомир съответно са съдействали активно за развитието на хазартния бизнес у нас от първите му години. До неотдавна Еврофутбол и Ефбет се развиваха съвместно. Смяташе се също, че ефбет, както и Еврофутбол е собственост на компанията Eurofootball Limited. През миналата година обаче на сайта на efbet се появи пояснение, което категорично разграничава двете компании и конкретно упоменава, че ефбет се управлява от Brobet Limited.
Боян и Цветомир Найденови твърдят, че Васил Божков неведнъж е изявявал желанието си да получи мажоритарен дял от ефбет и дори е прибягвал до заплахи, за да му бъде предоставен такъв. За тези заплахи Цеките са подали сигнали в прокуратурата. Именно Боян и Цветомир Найденови първи са подали сигнал и за некоректно плащане на данъци от страна на фирмите на Божков. Братята са забелязали несъответствието между заложените по закон 15% данък върху моментните лотарийни игри и около 7%, които е плащала „Националната лотария“. В същото време държавното тото внася в хазната регламентираните 15% за същата услуга. След проверка, несъответствието беше установено и от Държавната комисия по хазарта.
Цветомир и Боян Найденови са категорични, че не желаят да влизат повече в партньорства именно поради риска от нелоялност на евентуалните съдружници. Семейният бизнес от друга страна предлага неограничени възможности за разгръщане на потенциал и идеи. Прогресивното развитие на бранда efbet е най-добрата илюстрация за това.

 

Ако все още нямате регистрация в сайта efbet.com, давайте смело сега и вземете 100% до 200лв. начален бонус със супер условия за превъртане
ВЗЕМИ БОНУС СЕГА 👉 http://bit.ly/200lv_bonus_komarbg 
начален-бонус-ефбет-200-лева

Друг  вариант е да си направите регистрация в Winbet, където има 200% бонус до 100лв. също с добри условия за превъртане
ВЗЕМИ БОНУС СЕГА👉http://bit.ly/200bgnBONUSwinbetSport 
уинбет-начален-бонус

Третият ни избор за взимане на хубав начален бонус е с регистрация в Palmsbet, където има 100% бонус до 200лв., с малко по-трудни правила за превъртане
ВЗЕМИ БОНУС СЕГА 👉 http://bit.ly/110lvBonusPalmsbet_fbcomm
палмсбет-начален-бонус-200лв

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

ТОП ПРОГНОЗИ