Тайната на успешния бизнес е, че той никога не спира да се развива. Отлично доказателство за това правило е най-голямата българска компания за онлайн залози. Вижте в какви насоки планират по-нататъшното ѝ разрастване собствениците на ефбет Цветомир Найденов и Боян Найденов.

Новите пазари пред компанията

Ефбет не само е първата онлайн платформа за залози, създадена у нас, но и до днес е най-големият български виртуален букмейкър. Успехът на родния пазар обаче е само стъпало в амбициозния план на братята Боян и Цветомир Найденов – Цеките.

Още през 2017 година компанията стартира своята дейност и зад граница. Тогава е открит клонът на ефбет за Румъния. В северната ни съседка efbet развива успешна бетинг платформа в конкурентната среда на над 20 оператора. Наред с онлайн хазартната дейност Цеките ръководят и седем наземни казина в различни румънски градове.

През 2019 г. БроБет Лимитед (компанията на Цеките, чийто бранд е efbet) получи лицензи за развиване на хазартна дейност в още три европейски държави: Сърбия, Испания и Италия. За всеки от тези пазари се работи дълго и последователно, тъй като всяка страна има своята специфична нормативна уредба, своите изисквания и специфики. В Италия например, през миналата година бяха въведени по-високи данъци за хазарта, а беше забранена и рекламата му. Това обаче не притеснява собствениците на ефбет. Цветомир Найденов споделя, че очаква по-стриктните правила да донесат по-голямо спокойствие в сектора, тъй като по естествен път ще отпадне нелоялната конкуренция. След получаването на лицензите за всяка от тези страни последва още доста работа по фактическата подготовка на съответните платформи и изпълнение на всички технически изисквания. Боян Найденов разкрива колко важно е откриването на правилните провайдъри, които да помогнат за директната връзка с клиента. Към момента се работи над финалните детайли и до броени месеци се очаква стартирането на платформите.

„За нас е изключително предизвикателство да стъпим на пазарите със спортни залози в три от държавите с най-емоционални фенове. Знаем колко традиционно силни спортни нации са Италия и Испания.“ – коментира Цветомир Найденов.

И ако стартът на дейността в Италия, Испания и Сърбия е в краткосрочните планове на ефбет, то следващата стъпка е още по-амбициозна. Цеките кандидатстват за лицензи за Англия и САЩ.

Платформа от нов тип

За да бъде по-конкурентна както на световния пазар, така и за да предложи по-добро потребителско преживяване за българските клиенти, ефбет работи над нов проект съвместно с IT компанията deVRealm. Цветомир Найденов разкри, че сътрудничеството е съсредоточено върху разработване на платформа за залози от напълно нов тип. Тя е от следващо поколение и се планира да бъде пусната в действие до края на пролетта. Цеките са уверени, че продукт с подобно качество ще направи efbet конкурентна на лидерите на световния пазар. Боян Найденов разяснява: „Онлайн бетинг индустрията е изключително динамична и новостите в нея се развиват със скоростта на светлината. Нашата цел е да предложим на клиентите най-доброто възможно качество за всяка от услугите си. Софтуерният продукт е жив организъм и наше задължение е да се развиваме заедно с непрестанно променящите се изисквания на пазара.“

 

Ако нямате регистрация в efbet.com, направете си сега и вземете 100% до 200лв. начален бонус със страхотни условия за превъртане
ВЗЕМИ БОНУС СЕГА 👉 http://bit.ly/200lv_bonus_komarbg 
начален-бонус-ефбет-200-лева

Друг удачен вариант е да имате регистрация в Winbet, където има 200% бонус до 100лв. също с чудесни условия за превъртане
ВЗЕМИ БОНУС СЕГА👉http://bit.ly/200bgnBONUSwinbetSport 
уинбет-начален-бонус

Третият избор за взимане на добър начален бонус е с регистрация в Palmsbet, където има 100% бонус до 200лв., с малко по-взискателни правила за превъртане
ВЗЕМИ БОНУС СЕГА 👉 http://bit.ly/110lvBonusPalmsbet_fbcomm
палмсбет-начален-бонус-200лв