Да се постигне успех в конкурентна среда с международни играчи със сигурност е трудно. Но да се задържи топ нивото в продължение на десетки години, е истинско предизвикателство. Вижте как се справят с него ефбет.

Каква е тайната в управлението на братя Найденови

Собственици на ефбет са Цветомир Найденов и Боян Найденов – Цеките. Двамата са в хазартния бизнес от начало на 90-те години на миналия век. Двамата, макар и доста млади по това време, помагат на баща си Стефан Найденов в първите стъпки с основаната от него компания Еврофутбол. Заедно ръководят и развиват и верига от наземни казина.

През 2003 г. Цветомир и Боян Найденови си дават сметка, че бъдещето на бетинг индустрията е в онлайн платформите. По това време в България все още не съществуват такива и Цеките насочват усилията си в тази посока. Братята кандидатстват в Малта за лиценз и през 2006 година са първата българска компания, която получава такъв за онлайн хазартна дейност.

Създадения от тях първи български сайт за залози първоначално носи името BalkanBet, но през 2011 е преименуван на efbet. До днес това е най-голямата родна онлайн букмейкърска платформа. Опциите, които тя предлага, както и качеството на услугата, са напълно конкурентни на западните брандове. Клиентите могат да се възползват от големи начални бонуси, а персонални промоции има и за редовните потребители. Предлагат се многобройни пазари за разнообразни спортове: от футбол, баскетбол и тенис, през бокс, хадбал, футзал и дартс до най-модерните електронни спортове. Много от първенствата са с живо излъчване. Паралелно със спортната секция посетителите на сайта имат достъп и до раздел с казино игри.

За Боян и Цветомир Найденови от ключова важност е да предлагат възможно най-високото качество във всеки детайл. Въпреки че компанията има водещи позиции на родния пазар, разработването на нова още по-добра услуга винаги е на дневен ред. В момента ефбет работят заедно с IT компанията deVRealm върху онлайн платформа от напълно нов тип. Според собствениците на efbet подобна платформа ще ги нареди сред лидерите в сферата в световен мащаб.

Верига от близо 50 наземни игрални зали допълва бизнеса на Цеките. Казината са разположени в почти всички големи и средно големи български градове.

Докъде се простира известността на бранда ефбет

Фактът, че ефбет е една от най-разпознаваемите компании у нас, е плод на цялостна рекламна стратегия и дългогодишна работа. Онлайн букмейкърът е най-големият частен спонсор на спорта в България. Компанията на Цеките е генерален спонсор на българското първенство по футбол (първа лига в момента се нарича efbet Лига), на Националната федерация по баскетбол, на Националната федерация по волейбол, на Федерацията по бокс, както и на над 150 отделни отбора от всички нива на първенствата.

Компанията обаче е популярна не само у нас. През последните години братя Найденови активно работят за разширяването на дейността на efbet извън границите на България. През 2017 г. бе поставен стартът на клона им в Румъния, където букмейкърска платформа на ефбет успешно се развива в конкуренцията на 20 оператора. В северната ни съседка работят и 7 наземни казина ефбет. През тази година се предвижда да започне аналогична дейност в Сърбия, Италия и Испания.

 

Ако нямате регистрация в efbet.com, направете си сега и вземете 100% до 200лв. начален бонус с отлични условия за превъртане
ВЗЕМИ БОНУС СЕГА 👉 http://bit.ly/200lv_bonus_komarbg 
начален-бонус-ефбет-200-лева

Друг добър вариант е да имате регистрация в Winbet, където има 200% бонус до 100лв. също с добри условия за превъртане
ВЗЕМИ БОНУС СЕГА👉http://bit.ly/200bgnBONUSwinbetSport 
уинбет-начален-бонус

Третият избор за взимане на добър начален бонус е с регистрация в Palmsbet, където има 100% бонус до 200лв., с малко по-трудни правила за превъртане
ВЗЕМИ БОНУС СЕГА 👉 http://bit.ly/110lvBonusPalmsbet_fbcomm
палмсбет-начален-бонус-200лв

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

ТОП ПРОГНОЗИ