Сигурно доста от вас се питат къде да залагат в последните седмици, докато се води хазартна война и Държавата реши да се намеси в Лотарийния бизнес. Особено след днешните новини, в които разбрахме че Специализираната прокуратура и МВР влезнаха в офисите на Васил Божков, Национална Лотария и Държавната Комисия по Хазарта (ДХК), а по не потвърдена информация, от офисите на ДКХ има и арестувани лица, които ще бъдат обвинени в окриване на истината, а именно това, че фирмите свързвани с Васил Божков, 7777.bg и Национална лотария не са плащали данъци и такси в размер на над 600 млн. лв.данс_специализирана_прокуратура_лотария

Напомняме, че искрата беше запалена от братята Цветомир Найденов и Боян Найденов, по-известни като Цеките, по прякора на техния баща Стефан Найденов. След като бяха заплашвани от Васил Божков – Черепа, който им поиска части от бизнеса, а след това и целия, те открито влезнаха в компроматна война и стигнаха до разкритията за окритите от Национална Лотария и 7777 данъци в размер на стотици милиони.

васил_божков_черепа

Интересното е че около обяд, Божков бе намерен за коментар като красноречиво отговори “Не знам за какво става въпрос. Никой не ме е търсил, не се крия. На разположение съм на властите, ако искат да говорим.” Репортири на btv видяха, че има полицаи с качулки и в бившата резиденция на Тодор Живков, която се обитава от Черепа.

резиденция_тодор_живков_парк_витоша

Какво се случва с нашите акаунти в 7777.bg?

След като новината за това, че Васил Божков е напуснал България и Интерпол започва неговото издирване, придружено от факта, че Държавата е “вдигнала мерника” на Лотарийния бизнез и лично Бойко Борисов излезе в ефир и каза, че ще се одържави подобен бизнес, то и сайтът за спортни залагания 7777.bg, част от Лотарията е в опасност, тъй като са на един лиценз.

Десетки хора обсипаха страницата на Национална Лотария във Фейсбук с коментари, че започват да теглят своите средства, защото ги е страх какво ще се случи с компанията след всички тези проверки и акции. Коментарите бяха подобни на този:

национална_лотария_акции

Къде да залагаме сега?

Ние лично ще изтеглим по-голяма част от сумите, които са по акаунтите ни в 7777.bg в очакване на развой на ситуацията, просто страхът че един ден ще се събудим и сайта няма да го има ни кара да направим това. За съжаление друг букмейкър не предлага залози за корнери и картони в efbet Лига, но се надяваме всичко да бъде наред и да можем да продължим да даваме прогнозите си там, където сме най-добри.

В такъв случай, въпреки атаките към сайта на efbet.com, които текат вече над 1 седмица, заедно с Winbet, които остават някак си отстрани от ситуацията, вярваме че към момента няма риск да държим своите средства и да играем и залагаме там. Въпреки опитите да бъде бутнат efbet.com, вярваме че до няколко дни от компанията ще вземат необходимите мерки и ще се справят с атаките, които най-вероятно са пускани от конкуренцията.
За самите атаки към Ефбет, призна и собственикът на компанията Цветомир Найденов. Ето какво гласи публикацията му във Фейсбук:
хакерски-атаки-ефбет

Разбира се bet365 остава най-безопасен, въпреки че всички знаем какво се случи с betfair и как загубиха лиценза си за България, а мистериозно вече над година така и не им дават да си го подновят. Най-вероятно това решение на ДХК също е продиктувано от нечии интереси.

Ако нямате регистрация в efbet.com, направете си сега и вземете 100% до 200лв. начален бонус с отлични условия за превъртане
ВЗЕМИ БОНУС СЕГА 👉 http://bit.ly/200lv_bonus_komarbg 
начален-бонус-ефбет-200-лева

Друг добър вариант е да имате регистрация в Winbet, където има 200% бонус до 100лв. също с добри условия за превъртане
ВЗЕМИ БОНУС СЕГА👉http://bit.ly/200bgnBONUSwinbetSport 
уинбет-начален-бонус

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

ТОП ПРОГНОЗИ