Тръпката от комара не е чужда и на най-големите световни знаменитости. Страстта към хазарта свързва легендарни актьори, музиканти, политици, спортисти, модели. Списъкът е на практика безкраен. Виж кои са в топа на класацията:

5. Памела Андерсън

Памела обича хазарта, но за съжаление често губи. На помощ в такива моменти идва най-силното и оръжие – сексът. Самата тя разказва как е загубила 250 000 на покер, но е приела да ги върне на Антонио Есфандиари “в натура”. Интересното е, че двамата по-късно се влюбват и сгодяват. Прекрасна комарджийска любов, нали?

4. Майкъл Джордан

Желанието на Джордан за победа на всяка цена не се ограничава само до баскетбола. Майкъл обича също да играе на карти,зарчета и да залага на голф. В книгата си “Майкъл и Аз”, Ричард Ескуниас пише, че шесткратният шампион в НБА му е дължал 1 250 000 долара само от залози на голф, но в последствие са се разбрали да му върне “само” 300 000.

3. Вальо Михов

Тук направо ще сложим мнението на самия Вальо Михов за хазарта:

Колкото и невероятно да звучи за някои от вас, хазартните игри ме карат да забравям за ежедневните проблеми. Не мога да кажа обаче, че съм хазартен човек – обичам ги заради тръпката, доставят ми удоволствие. Понякога обичам да седна в казино, Четири часа да гледам “черешки” и “седмици” и да не мисля за футбол, телевизионни права, лични и семейни проблеми. Не сядам обаче с мисълта, че непременно трябва да спечеля. Ако някой се интересува, моята система е: повече пари на сигурни отбори. Ако те подведат – следващия път заложи двойно на същите отбори. Важно е обаче хазарт да се играе за удоволствие, а не с мисълта за печалба на всяка цена.

2. Флойд Мейуедър

Флойд Мейуедър е безпорният номер 1 в историята на леките категории на бокса. Освен феноменален спортист, той е и свръх успешен бизнесмен притежаващ над 500 000 000 долара. Има две неща, с които шампионът не можа да се справи в живота си: Серафим Тодоров и страстта си към комара. За никой не е тайна, че Флойд обича да залага. В профила си в Инстаграм редовно качва постове със спечелени суми в кеш и снимки от топ казина в Лас Вегас. Имаше слухове, че е сложил 400 000 за своята победа над Конън МакГрегър. Тези пари са нищо в сравнение със залога на Флойд на Супербоу XLVIII, Тогава той губи 13 милиона след като Денвър Бронкос падат с 43-8.

 

1. Чарли Шийн

Надали си учуден да видиш , че Чичо Чарли  е номер 1. Комарът, сексът, алкохолът и наркотиците са само част от нещата, към които е пристрастен. Добрата новина е, че Чарли може да си го позволи. Хонорарът му в “Два мъже и половина” беше 1.8 милиона долара на серия. В пика на кариерата му той разполага със състояние от 150 000 000 долара. През 2013 Чарли е пръснал 1 629 507$ по проститутки. Една от бившите му жени твърди, че в силните си вечери е губил по 200 000 на залагания. Оказва се обаче, че издръжките на съпругите му изсмукват много повече пари от комара. До 2016, Шийн е осъден да им плаща по 110 000$ месечно, а по-късно сумата е намалена на 25 000 хиляди. От богатството му към момента са останали около 10 милиона, неплатени ипотеки и заеми.

Въпреки всичките си проблеми и пороци Чарли може да бъде описан само с една дума – ЛЕГЕНДА!

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

ТОП ПРОГНОЗИ