Не са много българските компании, които могат да стъпят на чуждестранен пазар с продукт, който вече е широко познат там, и да бъдат конкурентни. От efbet обаче знаят формулата.

От кога има ефбет в Италия

През октомври 2019 година най-големият български онлайн хазартен оператор получи лиценз за развиване на хазартна дейност на Апенинския полуостров от местния орган, регулиращ тази сфера. Както всяка държава, Италия има своите специфични изисквания към хазартните компании, които оперират на територията ѝ. На efbet е поставен срок от десет месеца да покрие всички тези условия. Тоест, най-късно към средата на август 2020 г. компанията може да стартира дейността си на Ботуша. Цветомир Найденов, изпълнителен директор на ефбет, обаче е убеден, че няма да е нужен толкова дълъг период. По списъка с изисквания вече се работи усилено. Плановете са българският букмейкър да изпълни условията до края на април и да може да започне реалната работа с клиенти още през пролетта.

На италианския пазар ефбет ще се представи и с двата клона на дейността си: онлайн платформа за залози и наземни казина. Цветомир Найденов споделя, че за компанията това е голяма крачка, не само защото италианският пазар е доста престижен, но и тъй като това е една от държавите с най-големи традиции в сферата на спорта и с едни от най-емоционалните запалянковци, прочути в цяла Европа.
Допълнително предизвикателство за efbet при разработването на този нов пазар е фактът, че именно през миналата година в Италия бяха вдигнати данъците върху хазарта и беше забранена рекламата му. Въпреки това обаче ръководството на родната компания е убедено, че имат потенциала за успешно развитие в страната на тифозите.

Къде другаде зад граница работи ефбет

Увереността в предстоящото позитивно развитие на бизнеса в Италия на efbet се базира до голяма степен на вече натрупания от компанията опит. Най-големият роден сайт за спортни залози от 2017 г. насам има свой клон и в съседна Румъния. Въпреки изключително конкурентната среда с над 20 онлайн оператора, хазартната платформа се развива успешно вече близо 3 години. За рекламни лица на марката са привлечени румънският футболист Флорентин Петре (познат у нас като бивш футболист на ЦСКА) и Даниела Крудо (популярна в северната ни съседка лайфстайл знаменитост). В Румъния компанията, собственост на Цветомир Найденов и брат му Боян Найденов (известни като Цеките), ръководи и верига от 7 казина.

През миналата 2019 година efbet придоби лицензи за още два задгранични пазара: Сърбия и Испания, където също в съвсем кратък срок предстои стартиране на дейността. Амбициозните планове на братя Найденови обаче не спират дотук. Те вече отправят поглед към Великобритания и САЩ, които са следващите им цели.

Платформа от нов тип

Един от основните козове на Цеките за развитието им не само извън, но и на територията на България, е новаторски проект, в който инвестират. Efbet съвместно с IT фирмата deVRealm, разработва виртуална платформа от напълно нов тип, която, по думите на собствениците, е нещо напълно непознато за България. След пускането на тази платформа в действие, се очаква брандът да е напълно конкурентен на всички световни играчи в сферата.

Ако нямате регистрация в efbet.com, направете си сега и вземете 100% до 200лв. начален бонус с отлични условия за превъртане
ВЗЕМИ БОНУС СЕГА 👉 http://bit.ly/200lv_bonus_komarbg 
начален-бонус-ефбет-200-лева

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
Winbet
ТОП ПРОГНОЗИ