Сайтът на Бетфеър спря да приема от България. Прекъснат ли е лицензът на компанията? (Документи)

Забавено решение на Държавната Комисия по Хазарта за удължаване на лиценза, принуди една водещите компании да не приема залози на територията на България!

В края месец февруари www.betfair.com  спря да приема спортни залози от България като на сайта се появи следното съобщение: „УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, КЪМ ДАДЕНИЯ МОМЕНТ ФУНКЦИЯТА ЗА ПРАВЕНЕ НА ЗАЛОЗИ Е ВРЕМЕННО ДЕАКТИВИРАНА. ГЕНЕРАЛНИЯТ ДОСТЪП ДО САЙТА ОСТАВА НЕПРОМЕНЕН – ВСЕ ОЩЕ МОЖЕШ ДА ИЗПЪЛНЯВАТЕ ВСИЧКИ ДЕЙСТВИЯ ОТ РАЗДЕЛ “МОЯТА СМЕТКА”.

Причината е, че петгодишният лиценз на Полко Лимитид (Бетфеър) изтича през февруари 2019 година. Справка показва, че фирмата е внесла документите в  Държавната комисия по хазарта навреме. Трябвало е те да бъдат разгледани на заседание на Комисията на 01.10.2018г., но решението тогава е отложено. Оттогава са се провели 9 заседания на Комисията, на които още не е взето решение. На протокола на последното заседание от 18.02 е публикувано решение за промяна обстоятелствата, вписани в издадения лиценз за организиране онлайн на хазартни игри. Компанията обаче продължава да няма активен лиценз.

Засега можете да залагате на сайтовете на компаниите, които са достъпни в България: www.efbet.com  (210 лева бонус за нови играчи от 01.03.2019г.), www.1xbet.com , www.winbet.com, bet365, bwin и други.

Прилагаме и документи от заседанието:

бетфеър-спря-да-работи

 

 

ТОП КАЗИНА 2024

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
ТОП ПРОГНОЗИ