Има ли изход за Левски? Възможно ли е съдбата на „сините“ да последва тази на ЦСКА от преди няколко години или има шанс за стабилизиране на финансовото положение на отбора? Вижте какво предложиха ефбет.

Една от възможните причини е емоционално решение на Божков след скандала

Към момента ФК Левски дължи близо 5 млн лева на НАП. Сумата е разсрочена за плащане на вноски в рамките на 34 месеца. Но следващата падежна дата е съвсем близо (28 февруари), а при евентуално пропускане на вноска, цялата сума става изискуема. Дали ще се наложи Левски да направи рестарт от 4-та дивизия (както стана с ЦСКА 1948) или пък ще потърсят вариант с взимане на чужд лиценз (както направи ЦСКА София), все още не е ясно. Знае се само, че моментът е критичен.

Именно в тази нестабилна ситуация собствениците на ефбет предложиха на футболния клуб своята спонсорска подкрепа. Подобно сътрудничество не би било новост, тъй като до преди около година именно efbet спонсорираше отбора. Сега обаче параметрите на предложения договор са доста по-сериозни. Собствениците на компанията Цветомир Найденов и Боян Найденов – Цеките са готови да отпуснат на синия тим по 8.5 млн лева на година. Това е с около 7 пъти повече от предишния контракт, който е бил за 1.2 млн годишно. Има обаче и условие. Братя Найденови са категорични, че ще отпуснат обещаното финансиране, при положение, че се смени собствеността на клуба. Към момента негов собственик е близкият до Васил Божков Георги Попов. Те заедно бяха задържани в Дубай.

Щедрото предложението обаче все още не е прието, което е доста странно предвид безизходицата, в която се намира тимът. Цеките си обясняват тази позиция с негативна реакция на Васил Божков. Не е тайна, че през последните месеци хазартните босове са в обтегнати отношения. Именно Цветомир и Боян Найденови първи подадоха сигнал за некоректно плащане на данъци от страна на фирмите на Васил Божков. След проверка на Държавната комисия по хазарта, нарушението беше официално установено. Цеките имат подаден и още един сигнал срещу Божков – за заплаха за убийство, която той е отправил към тях, когато е заявил желанието си да му прехвърлят мажоритарния дял от техния онлайн хазартен бизнес efbet.

Собствениците на ефбет търсят прозрачно решение на разразилия се проблем

Боян Найденов и Цветомир Найденов са известни като най-големите спонсори на българския спорт, които наливат в спонсорства с различни отбори и федерации около 25 млн лева всяка година. Те са генерален спонсор и на ЦСКА 1948, който, след отнемането на лиценза на ЦСКА през 2016 г. с помощта на хазартния оператор ефбет измина пътя от аматьорските групи до втора лига. Цеките не крият пристрастията си към армейците и това е и основната причина, поради която категорично отхвърлят вероятността те да станат новите собственици на Левски. Готови са обаче да спонсорират тима, както са го правели и преди, тъй като именно подобни сътрудничества са сред основните предпоставки за поддържане на по-високо качество на футбола у нас. Категорични са обаче, че не биха могли да си сътрудничат със сегашното ръководство на сините, зад което стои Божков.

 

Ако все още нямате регистрация в сайта efbet.com, давайте смело сега и вземете 100% до 200лв. начален бонус със супер условия за превъртане
ВЗЕМИ БОНУС СЕГА 👉 http://bit.ly/200lv_bonus_komarbg 
начален-бонус-ефбет-200-лева

Друг  вариант е да си направите регистрация в Winbet, където има 200% бонус до 100лв. също с добри условия за превъртане
ВЗЕМИ БОНУС СЕГА👉http://bit.ly/200bgnBONUSwinbetSport 
уинбет-начален-бонус

Третият ни избор за взимане на хубав начален бонус е с регистрация в Palmsbet, където има 100% бонус до 200лв., с малко по-трудни правила за превъртане
ВЗЕМИ БОНУС СЕГА 👉 http://bit.ly/110lvBonusPalmsbet_fbcomm
палмсбет-начален-бонус-200лв