Efbet раздава 10 лв. Безплатен Залог на всеки новорегистрирал се клиент след успешна верификация на акаунт.

Екипът на efbet постоянно обгрижва качествено своите клиенти. Сега изненадва всеки свой нов потребител с Бонус 10 лв. Free Bet след моментална верификация на създадения акаунт.

Сега е точният момент да се регистрираш и да вземеш 10 лв. Бонус „Без депозит“. Направи това от ТУК.

Не пропускай тази уникална възможност и залагай на мачове от ЕВРО 2020, тенис срещи от Wimbledon 2021 или други любими спортни дербита!

Единственото, което се иска е да изпратиш сканирано копие на твой документ за самоличност веднага след потвърдена регистрация. Повече информация за верификацията на акаунт в efbet може да намериш ТУК.

10 lv bezplaten zalog-komarbet.com

📢 Промоцията стартира в 00:00ч. на 07.06.2021г. и продължава до 11.07.2021 включително.

Ако се регистрирате в промо периода и получите бонус 10 лв Безплатен залог, ще може да го използвате и за предстоящите срещи на евротурнирите. В тях участие ще вземат и родните отбори ЦСКА-София, Локомотив Пловдив и Черно море.

Правила и условия за получаване на бонуса:

✅  Офертата важи само за нови клиенти, български граждани и лица пребиваващи на територията на Република България, регистрирани след 07.06.2021г. 

✅  Бонусът e под формата на безплатен залог и може да бъде получен само след верифициране на Вашия акаунт. Това се случва след преглед на изпратения от Вас документ за самоличност.

✅ За да бъде усвоена стойността на получения бонус, задължително е неговата стойност да бъде разиграна минимум 3 пъти на спортни залози, с минимален коефициент 1.20.

Пълният списък с правила на 10 лв. Бонус “Без депозит” ще намерите в сайта на ефбет, категория Бонуси.

efbet igra evro2020-komarbet.com

Начало » 10 лв. Безплатен залог от efbet след верификация на акаунт

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

ТОП ПРОГНОЗИ