OneUpOneDown впечатли публиката на най-голямото iGaming изложение

От 12-14 април в Лондон се проведе световно iGaming изложение – ICE London 2022. За пръв път от близо две години на живо се срещнаха водещите експерти в сферата на залаганията. Над 450 компании от 55 държави представиха своите продукти и решения свързани с онлайн залаганията, сигурността, маркетинга и наземните казина.

В рамките на събитието пред участниците говориха повече от 160 лектора. Джулиана Николова представи впечатляващия български стартъп OneUpOneDown. Компанията е разработила AI-базирана платформа, която намира ментори на жени от различни сфери, за да им помогнат в тяхното професионалното и личностно развитие. Повече от 80% от работещите в сферата на iGaming-а са мъже, което поставя жените в неравностойно положение. Компаниите търсят начини да интегрират дамите в еките си и да отключат максималния им потенциал.

dzh-ouod

Традиционно на изложението страната ни беше представена от EGT Interactive, която се транспормира в AMUSNET Interactive. Със стилен щанд и качествени продукти се отличиха CT Interactive заедно с Palms Bet.

palms-bet-ice-london➦Всички актуални новини в хазартния свят може да следите ТУК

Начало » Роберто Карлош се завърна във футбола

ТОП КАЗИНА 2024

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
ТОП ПРОГНОЗИ