Kaizen Gaming обяви Betano за официален спонсор на UEFA EURO 2024™

Kaizen Gaming, една от най-динамично развиващите се компании в областта на игрите, обяви, че Betano, един от нейните брандове, стана официален спонсор на Европейското първенство през 2024 г. Betano, като водещ световен бетинг бранд, ще бъде ексклузивен партньор на турнира, който ще се проведе в Германия от 14 юни до 14 юли следващата година.

Това е историческо събитие, тъй като за първи път бетинг компания става официален спонсор на Европейски турнир. Феновете ще имат уникалната възможност да преживеят предстоящия шампионат на напълно ново ниво.

Един от водещите спортни оператори предоставя възможността на феновете да залагат преди или по време на ключовите мачове, които ще определят краля на Европа. Не пропускайте тази възможност и се присъединете към голямото семейство на Betano.

Какво споделя Джордж Даскалакис, основател и CEO на Kaizen Gaming “Изключително развълнувани сме от бъдещото партньорство между Betano и UEFA EURO 2024™. Тази колаборация е нова, историческа и не само е израз на нашата фундаментална страст по футбола, но и показва нашата отдаденост към това да предоставяме иновативно и изключително игрово изживяване. Щастливи сме да бъдем част от тази глобална футболна страст и разбира се, гледаме напред към възможността да предоставим ангажиращо изживяване на футболните запалянковци, като съблюдаваме всички най-добри практики за отговорно залагане.”

Гай-Лоран Епстейн, маркетинг директор на UEFA: “За нас е удоволствие да приветстваме Kaizen Gaming и Betano като официални партньори на UEFA EURO 2024. Вярваме, че тяхната експертиза, отдаденост, визия и почтеност в контекста на онлайн игрите, ги прави страхотно попълнение , което безспорно ще допринесе за нови вълнуващи събития за футболните фенове, които следят турнира по цял свят.”

Betano вече има опит в подобни исторически партньорства, след като през 2022 г, се превърна в първия официален партньор на FIFA за Световното първенство в Катар.

За още актуални новини от хазартния свят – клик ТУК.

Начало » Betano е първият бетинг бранд спонсор на UEFA EURO