Изтеглете парите си преди четвъртък, 27 юли 2023г., до 23.59ч.

Компанията BetMarket информира потребителите си, че спира дейност! Това означава само едно – фалит! Но защо се стигна до тук?

Започвайки обещаващо в средата на декември 2022г., никой не е предполагал, че БетМаркет ще се превърне в първата бетинг компания в България, която обявява прекратяване на дейността си (изключвайки Еврофутбол, но там сценарият бе друг).

Според наши добре информирани източници, пътят към фалита започнал на 31 януари 2023г., когато в един и същи момент са били взети редица грешни решения от собственика на компанията Ивайло Тодоров – Врабеца.

Отстранен е бил изпълнителният директор, който е бил в основата на бетинг компанията откъм идеи и визия за развитието й. На негово място по стар български обичай се намърдали семейство и приятели, “добри” съветници, които щели да се справят по-добре.

В същия ден на 31 януари мигновено бил прекратен и договора им с маркетинговата компания, която разработила бранда БетМаркет и цялостната стратегия до момента, включително и изпълнението на изключително силния старт регистриран за българския пазар.

Не на последно място, договорите с всички партньори афилиейти, били прекратени с незабавен ефект.

В последствие, много хора свързани с отстранените страни също напуснали и така 6 месеца по-късно, след няколко поредни месеца, в които новите хора не се справяли, сайтът обяви фалит и помоли любезно всички потребители да изтеглят средствата си в определен срок.

БетМаркет

С две думи, каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи. В кръга на шегата, малка победа за комарджиите срещу букмейкърите, 1-0 за нас!

Ако се чудиш къде да продължиш своята игра, прочети ревюта на най-добрите оператори у нас и направи своя избор: Winbet, efbet, Betano, Palms Bet, Inbet, Sesame.


Начало » БетМаркет обяви фалит!