Pokerstars rabat za parvi depozit-komarbet.com

Начален бонус 100% до $600

Минимален депозит 10лв

PokerStars 100% РАБАТ ЗА ПЪРВИ ДЕПОЗИТ

Както всеки голям в бранша със залозите, било то спортни, покер или друг тип, то и PokerStars не отстъпва по нищо на конкурентите си. В сайта www.pokerstars.bg Ви очаква изключителен Бонус след регистрация – 100% РАБАТ за първи депозит!

Вие може да получите до 600 долара в рамките на три депозита през първите 60 дни след Вашата регистрация. Бонусът се явява 100% от стойността на средствата, които сте депозирали.

Как да взема 100% Рабат за Първи депозит?

1️⃣ Свалете софтуера за игра на Pokerstars и инсталирайте бързо и лесно файла, който сте свалили.

2️⃣ Регистрирай се на 👉 www.pokerstars.bg 

3️⃣ Направи депозит с минимална стойност 10лв и въведи промо код STARS600.

4️⃣ Приеми бонус офертата, стартирайте своята игра и започнете да събирате ВИП Точки.

pokerstars 100% rabat za parvi depozit

Този Бонус ще бъде преведен в сметката Ви в Pokerstars под формата на т.нар. Рабат точки. Думата Рабат сигурно е непозната за повечето нови клиенти, но нищо сложно не се крие зад нея. Рабат е промоция или бонус, който Вие получавате при депозит на средства и може да залагате с него след това.

Най-хубавото на промоцията е, че когато започнете играта си и вече сте получил Рабат точките, вие ще започнете да залагате първо с тях. След това ще започнете да залагате и със свои собствени средства. 

Правилото гласи, че първо играете с Рабат точки, а ако ги изгубите в игра влизат реалните средства, които сте депозирали.

Даваме пример: Ако депозирате 600$ с истински пари с код „STARS600“, получавате Рабат точки на стойност още 600$, който се усвоява на части от 10 долара за всеки 180 точки за осребряване, спечелени през следващите 120 дни (4 месеца).

100% rabat pokerstars

Това означава, че може да депозирате първо само 100 долара и да изпълните изискванията на бонуса. Тоест изисква се да разиграете полагащите се Рабат точки и след това да депозирате нови 100, 200 или 400 долара и да си разиграете точките по тях. 

Периодът за разиграване от четири месеца Ви дава достатъчно време да разпределите своите депозити равномерно.

Начало » PokerStars 100% РАБАТ ЗА ПЪРВИ ДЕПОЗИТ

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
Winbet
ТОП ПРОГНОЗИ