8888_BONUS_sport-komarbet.com

Начален бонус 100% до 888ЛВ

Минимален депозит 10лв

Брой превъртания 6

8888 НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ

Първото нещо, което привлича потребителя към регистрация в сайта на даден букмейкър са стартовите оферти, които предлага компанията. Тук 8888.bg показват една амбициозна сума от 100% до 888лв. 

Как да взема бонуса?

1️⃣ Регистрирай се в 8888.bg

2️⃣ Натисни бутон Депозит от профила си

3️⃣ Приеми желаната оферта, разчитай на късмета си и виж каква сума те очаква за Начален бонус Спорт.

Важно е да се отбележи, че не всеки новорегистрирал се играч ще получи стартовите 888 лв. Засега,тази оферта за бонус спорт е най-щедрата на българския хазартен пазар. И все пак тук всичко опира до късмет, ето какво имаме предвид.

След регистрация първата стъпка е избор на подходящата за вас промо оферта(бонус спорт или бонус казино) и въвеждането на съответния бонус код. Следващата стъпка изисква от вас да изберете една от 4 топки, от които да бъде изтеглен размерът на вашия първи бонус. Вие получавате 100% от сумата, която бъде изтеглена, в случай, че решите да направите депозит в същия размер.

Условията по превъртането на бонуса, с цел теглене на печалби, са следните:направете залози със стойност 6 пъти сумата плюс депозита.

Пример: Получили сте бонус от 200 лева и депозирате 200 лева, вие ще трябва да заложите сумата от 2400 лева, преди да може да изтеглите своите средства. Разполагате с 30 дни, за да го направите.

Този тип вариращ начален бонус, на база на късмет при избор, определено е нещо ново у нас и със сигурност привлича интереса на хазартните играчи.

Начало » 8888 НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

ТОП ПРОГНОЗИ