Efbet_reload_s

Минимален депозит 10лв

Брой превъртания 1

Минимален коефициент 1.50

efbet БОНУС ПРЕЗАРЕЖДАНЕ 100%

Бонус Презареждане 100% е специален бонус, който удвоява Вашия депозит, след като сте получили покана от екипа на efbet, чрез СМС или имейл.

✅ Офертата е единствено за лоялните клиенти на бранда, които извършват най-много залози в сайта.

✅ Бонусът се дава на месечна база и може да бъде както за спортни залози, така и за казино игри. Това условие, както и максималната сума на бонуса, се споменават в поканата от efbet. Kлиентът може да я получи посредством СМС, имейл съобщение или като съобщение в акаунта.

✅ Офертата е валидна 10 дни от деня на получаването ѝ, като в този период имате право да изиграете бонуса.

✅ Бонус сумата не може да се тегли веднага, а трябва да се извърши разиграване.

При спортния Бонус Презареждане 100% се изисква 1 разиграване на сумата на депозита и бонуса. Минималният коефициент не трябва да е по-нисък от 1,50 и играчът трябва да е заложил самия бонус (безплатен залог).

При комбиниран залог е нужно поне една от селекциите да бъде с коефициент не по-нисък от 1,50.

Срокът за изпълнение на тези условия е 30 дни.

✅ Важно е да отбележим, че не може да използвате определена част от Бонус Презареждане. Тоест, може да усвоите 100% от сумата, която ще получите като Бонус и да играете с нея, но не и с по-малка от нея.

📫 Ще попитате колко често се изпращат покани за Бонус Презареждане 100%? Няма точно определен период, като всичко се случва на база на индивидуална игра на клиента.

Ако клиент пропусне поканата за бонус и фигурира в ексклузивния бонус списък, екипът на ефбет ще кредитира бонуса до 24ч. автоматично.

Ако бонусът не бъде кредитиран по вашата сметка веднага, може да се свържете с ЧАТ на живо или [email protected], за да вземете бонуса си веднага.

Начало » efbet БОНУС ПРЕЗАРЕЖДАНЕ 100%

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
Winbet
ТОП ПРОГНОЗИ