РЕВЮ НА ИГРАТА

Друго популярно заглавие на ротативка на CT Gaming е 20 Mega slot. Отново плодово подбрана тема на играта, като тук барабаните са 5 и символите са разположени на 3 реда. Печелившите линии тук са максимално 20 на брой. Както повечето игри на този доставчик, и при тази има прогресивен джакпот, който се печели на случаен принцип.

По – надолу в ревюто на играта ще разкажем повече Hot Luck Jackpot-а на CT Gaming.

20 mega slots-komarbet.com

КАК СЕ ИГРАЕ 20 Mega Slot?

Както при всяка слот игра, при 20 Mega Slot отново е необходимо първо да изберете сума на залог и да я натиснете за да стартирате барабаните. Сумите за залог са разположени в една хоризонтална лента точно под барабаните – 0.20, 0.40, 0.80 или 1.60лв. След като извършите залога си, може да стартирате играта си!

Други налични полезни бутони са – този с информация за играта (i), бутон за общи настройка като игра със/без звук, за увеличаване на екрана или пък често предпочитания Autoplay. Последният автоматично завърта барабаните без да се налага да натискате нищо.

СИМВОЛИ НА ИГРАТА 

20 Mega Slot на CT Gaming е слот с плодова тематика. Ето и кои са участващите символи:

✅Череша;

✅Слива;

✅Грозде;

✅Камбана;

✅Подкова;

✅Залтно кюлче(Bar);

✅Звезда;

✅Седмица.

⭐ Специални символи:

Скатер символи “Звезда” 

Жокер(уайлд) символ „Седмица“ – замества всички символи с изключение на скатера “Звезда”.

БОНУСИ Lucky Clover

С бутона Double може да рискувате всички печалби от играта, които са по-малки от 10 пъти стойността на общия залог. Този бонус ви дава шанс да увеличите печалбата си като се иска да познаете цвета на картата за множител по две или да познаете боята на картата за множител по четири. По този начин вие може да спечелите някои от Hot luck джакпотите за CT Gaming.

20 mega slots linii-komarbet.com

СТРАТЕГИИ И НАЧИН НА ПЕЧЕЛЕНЕ

При слот игрите няма как да говорим за стратегии и предвиждане на потенциални печалби. Всичко е заложено предварително в алгоритмите на казино софтуера и моментът на печалба настъпва различно всеки път. Разбира се, можем да ви дадем някои прости съвети, с чиято помощ може да спечелите награди.

На първо място, намерете игра с висок процент на възвръщаемост, който наричаме още RTP (Return to player). 20 Mega Slots е с нисък процент на волатилност.

КЪДЕ МОЖЕМ ДА ИГРАЕМ 20 Mega Slot С РЕАЛНИ ПАРИ?

Освен безплатните демо версии на играта, достъпни тук в сайта  на Komarbet, 20 Mega Slot  очаква и залозите ви с реални средства в някои от известните онлайн казина. Някой от тях са:

👉 Efbet;

👉 Winbet;

👉 Palms Bet;

👉 Bet365;

За тези от вас, които предпочитат да залагат на слот игри в наземни обекти на Казината, у  нас такива може да намерите в игралните зали на efbet, Winbet или Palms Bet.

Играй 40 Mega Slot ТУК.

Често задавани въпроси

Колко печеливши линии има 20 Mega Slot?

Печелившите линии са 20 на брой, разположени в 5 барабана.

Какви символи има играта?

20 Mega Slot е с плодова тематика със символи като слива, слива, череша и други. Специалните символи са: Скатер символи „Звезда“ и Жокер(уайлд) символ „Седмица“.

Има ли Джакпот в 20 Mega Slot?

Да – Hot luck джакпот от CT Gaming. Този бонус ви дава шанс да увеличите печалбата си като се иска да познаете цвета на картата за множител по две или да познаете боята на картата за множител по четири.

Има ли безплатна/демо версия на играта?

Тук на сайта ни имате възможността да залагате с виртуални пари на демо версията на 20 Mega Slot, напълно безплатно.