РЕВЮ НА ИГРАТА

Може би малко по-предпочитаната игра от сериите Mega slot на CT Gaming, е 40 Mega slot. И тук темата на слота е обвързана с плодове, 5 барабана и символи, разположени на 3 реда. Причината, поради която играчите търсят повече тази игра от 20 Мега слот, са именно 40-те печеливши линии. Както повечето игри на този доставчик, и при тази има прогресивен джакпот, който се печели на случаен принцип.

По – надолу в ревюто на играта ще разкажем повече Hot Luck Jackpot-а на CT Gaming.

40 mega slot-komarbet.com

КАК СЕ ИГРАЕ 40 Mega Slot?

За да стартирате играта на 40 Mega Slot задължително първо изберете сума на залог като кликнете на някои от бързите бутони по-долу. Сумите за залог са разположени в една хоризонтална лента точно под барабаните – 0.40, 0.80, 1.20 или 2.00лв. След като извършите залога си, барабаните се завъртат и очаквате вашата печалба!

Други налични полезни бутони са – този с информация за играта (i), бутон за общи настройка като игра със/без звук, за увеличаване на екрана или пък често предпочитания Autoplay. Последният автоматично завърта барабаните без да се налага да натискате нищо.

СИМВОЛИ НА ИГРАТА 

40 Мега Слот на CT Gaming е слот с плодова тематика. Ето и кои са участващите символи:

✅Череша;

✅Слива;

✅Грозде;

✅Камбана;

✅Подкова;

✅Залтно кюлче(Bar);

✅Звезда;

✅Седмица.

⭐ Специални символи:

Скатер символ “Звезда” 

Жокер(уайлд) символ „Седмица“ – замества всички символи с изключение на скатера “Звезда”.

40 mega slot-komarbet.com

БОНУСИ 40 Mega Slot

С бутона Double може да рискувате всички печалби от играта, които са по-малки от 10 пъти стойността на общия залог. Този бонус ви дава шанс да увеличите печалбата си като се иска да познаете цвета на картата за множител по две или да познаете боята на картата за множител по четири. По този начин вие може да спечелите някои от Hot luck джакпотите за CT Gaming.

СТРАТЕГИИ И НАЧИН НА ПЕЧЕЛЕНЕ

При слот игрите няма как да говорим за стратегии и предвиждане на потенциални печалби. Всичко е заложено предварително в алгоритмите на казино софтуера и моментът на печалба настъпва различно всеки път. Разбира се, можем да ви дадем някои прости съвети, с чиято помощ може да спечелите награди.

На първо място, намерете игра с висок процент на възвръщаемост, който наричаме още RTP (Return to player). Спрямо 20 Mega Slot, 40 Мега Слот е с по-висок процент на волатилност, тъй като има повече печеливши линии.

КЪДЕ МОЖЕМ ДА ИГРАЕМ 40 Mega Slot С РЕАЛНИ ПАРИ?

Освен безплатните демо версии на играта, достъпни тук в сайта  на Komarbet, 40 Мега Слот  очаква и залозите ви с реални средства в някои от известните онлайн казина. Някой от тях са:

👉 Efbet;

👉 Winbet;

👉 Palms Bet;

👉 Bet365;

За тези от вас, които предпочитат да залагат на слот игри в наземни обекти на Казината, у  нас такива може да намерите в игралните зали на efbet, Winbet или Palms Bet.

Играй 20 Mega Slot ТУК.

Често задавани въпроси

Колко печеливши линии има 40 Mega Slot?

Печелившите линии са 40 на брой, разположени в 5 барабана.

Какви символи има играта?

40 Mega Slot е с плодова тематика със символи като слива, слива, череша и други. Специалните символи са: Скатер символи „Звезда“ и Жокер(уайлд) символ „Седмица“.

Има ли Джакпот в 40 Mega Slot?

Да – Hot luck джакпот от CT Gaming. Този бонус ви дава шанс да увеличите печалбата си като се иска да познаете цвета на картата за множител по две или да познаете боята на картата за множител по четири.

Има ли безплатна/демо версия на играта?

Тук на сайта ни имате възможността да залагате с виртуални пари на демо версията на 40 Mega Slot, напълно безплатно.