Winbet Banner
Winbet Banner

Както и името подсказва, тази ротативка е вдъхновена от Хаваи.

Играта те пренася директно на плажа, с чаша коктейл в ръка и морска гледка към вълните. Е, разбира се, всичко това е виртуално и просто в игра, но все пак за момент може да се потопиш в атмосферата на Aloha Party free.

aloha party

Графиките на Aloha paarty за цветни, весели и с лек ретро вайб, което пък прави играта по-автентична. Играта има специални анимации, които се активират само при дадени символи и комбинации. Възможно е да видиш сърфиращ хаваец, друг пък надува своя рог, или симпатична хавайка танцува с голяма усмивка на лице.

Слот игтра Aloha party разполага с 5 рила с по 4 позиции, като интересното тук е, че няма печеливши линии. Това означава, че може да спечелите врътка независимо от позицията на символите по екрана. Вместо печеливши линии в тази игра има 1024 възможни начина за правене на печалба.

aloha party

Символите в играта са общо 12 като това включва специални уайлд и скатер символи, които както добре знаем, носят по-големи печалби и правят играта по-интересна.

Уайлд символът е изобразен като сърфист и може да го виждате само на 2-ри и 4-ти рил, но когато се появи ще бъде заменен с някой друг символ с цел да образува печеливша линия. Това увеличава неколкократно шансовете ви за правене на печеливша комбинация.

Скатер символът е изобразен като хавайски барабан наречен още “Паху” като той ще носи големи печалби и бонус безплатни завъртания. Те идват при поява на 3 скатер символа, подредени отляво надясно, от първи до трети рил съответно.

aloha party

Играта се води средно волатилно, а възвращаемоста и е доста добра – 96,15%

Aloha Party разполага с всички екстри от които имате нужда за да се насладите на една онлайн ротативка. Пробвайте късмета си на тази слот игра на winbet.bg