Winbet Banner
Winbet Banner

Drops of Water на Amusnet Interactive е проект с благотворителна кауза. Продължете да четете и разберете с какво подпомага играта на тази ротативка.

Amusnet Interactive изстрелва iGaming индустрията към нови висоти с Drops of Water и идеята зад разработката на тази слот игра. Операторът си партнира с неправителствена организация за благотворителност, с цел да привлече вниманието към необходимостта от чиста и безопасна вода по целия свят. Сделката ще помогне на благотворителната организация, като дари 3% от печалбата за инициативи в Индия и Африка.

Drops of Water има за цел да вдъхнови цялата индустрия да се присъедини към подобни проекти. Тази игра е първата по рода си слот игра, посветена на подкрепа на определена кауза. Всеки от вас, който желае да подкрепи благотворителната организация “Charity for Water” може да изпробва тази иновативна ротативка на winbet.bg.

drops of water

Drops of Water предлага решетка 5×3 и 20 фиксирани печеливши линии, с множество функции и изпипани графики и анимации от най-висок клас.

Символът Scatter предоставя на играчите водни завъртания. Символът Tube(жълта туба) е Wild, който моментално увеличава печалбите. Когато 5 или повече Scatter символа паднат на барабаните, всички Scatter символи се превръщат във водни капки за награди. Играчите могат да умножават печалбите чрез функцията Gamble, а след като се задейства бонус играта Jackpot Cards, ще спечелят един от 4-те прогресивни джакпота, които се въртят над символите на слот играта.

drops-of-water-win

Ротативката има дългосрочен среден RTP от 96,7%, което я поставя в средния сектор за игри от този тип. Минималният залог за завъртане в Drops of Water е 0,20, а максималния 40,00 монети на завъртане.

По-подробна информация за стойността на печалба от всеки от символите – при клик на бутона инфо на играта. Успех!