РЕВЮ НА ИГРАТА

Една от най-популярните ротативки на CT Gaming е Lucky Clover. Играта е с плодова тематика и има пет барабана с по три реда символи. Линиите, които могат да ви донесат печалби са пет на брой, като не може да ги променяте.

В играта няма безплатни завъртания или бонуси, но за сметка на това често прави големи печалби. Както повечето игри на този доставчик, и при тази има прогресивен джакпот, който се печели на случаен принцип.

lucky clover ct gaming-komarbet.com

КАК СЕ ИГРАЕ Lucky Clover?

За да играете Lucky Clover е необходимо да изберете сума на залог и да я натиснете за да стартирате барабаните. Сумите за залог са разположени в една хоризонтална лента в дъното на екрана точно под барабаните. След като извършите залога си, може да стартирате играта си!

Други налични полезни бутони са – този с информация за играта (i), бутон з аобщи настройка като игра със/без звук, за увеличаване на екрана или пък често предпочитания Autoplay. Последният автоматично завърта барабаните без да се налага да натискате нищо.

СИМВОЛИ НА ИГРАТА

Lucky Clover на CT Gaming е слот с плодова тематика. Ето и кои са участващите символи в Lucky Clover:

✅Череша;

✅Слива;

✅Праскова;

✅Ябълка;

✅Камбана;

✅Подкова;

⭐ Специални символи:

Скатер символи „Банани“ и “Звезда” 

Бананите се падат единствено на барабани 1, 3 и 5, и ако имате всичките три получавате 100 монети.

lucky clover linii-komarbet.com

Скатер символът звезда може да се появи и на петте барабана, като за три печелите 15 монети, за четири 100 монети, а за всичките пет 500 монети. 

Уайлд символ „Детелина“ – четирилистната детелина се пада на барабани 2, 3 и 4. Тя се разпъва и заема целия барабан, като замества всички символи с изключение на двата скатера.

БОНУСИ Lucky Clover

С бутона Double може да рискувате всички печалби от играта, които са по-малки от 10 пъти стойността на общия залог. Този бонус ви дава шанс да увеличите печалбата си като се иска да познаете цвета на картата за множител по две или да познаете боята на картата за множител по четири.

lucky clover udvoiavane-komarbet.com

СТРАТЕГИИ И НАЧИН НА ПЕЧЕЛЕНЕ

При слот игрите няма как да говорим за стратегии и предвиждане на потенциални печалби. Всичко е заложено предварително в алгоритмите на казино софтуера и моментът на печалба настъпва различно всеки път. Разбира се, можем да ви дадем някои прости съвети, с чиято помощ може да спечелите награди.

На първо място, намерете игра с висок процент на възвръщаемост, който наричаме още RTP (Return to player). Lucky Clover е със средно висок процент на волатилност.

КЪДЕ МОЖЕМ ДА ИГРАЕМ Lucky Clover С РЕАЛНИ ПАРИ?

Освен безплатните демо версии на играта, достъпни тук в сайта  на Komarbet, Lucky Clover  очаква и залозите ви с реални средства в някои от известните онлайн казина. Някой от тях са:

👉 Efbet;

👉 Winbet;

👉 Palms Bet;

👉 Bet365;

За тези от вас, които предпочитат да залагат на слот игри в наземни обекти на Казината, у  нас такива може да намерите в игралните зали на efbet, Winbet или Palms Bet.

Играй Fruity Hot ТУК.

Често задавани въпроси

Колко печеливши линии има Lucky Clover?

Печелившите линии са 5 на брой, разположени в 5 барабана.

Какви символи има играта?

Lucky Clover е с плодова тематика със символи като череша, слива, праскова и други. Специалните символи са: Скатер символ “Звезда” и “Банан” и Жокер (уайлд) символ „Детелина”.

Има ли Джакпот в Lucky Clover?

Да – Hot luck джакпот от CT Gaming. Този бонус ви дава шанс да увеличите печалбата си като се иска да познаете цвета на картата за множител по две или да познаете боята на картата за множител по четири.

Има ли безплатна/демо версия на играта?

Тук на сайта ни имате възможността да залагате с виртуални пари на демо версията на Lucky Clover, напълно безплатно.