Winbet Banner
Winbet Banner

Пробвайте интересната слот игра на Amusnet Interactive – Lucky Wood!

Тематиката на играта, както подсказва заглавието й, е горска, като съдържа множество тематични символи. Играта разполага с 25 фиксирани печеливши линии, както и със стандартните 5 барабана.

lucky wood

Как се играе Lucky Wood?

Lucky Wood има интерфейс, който много си прилича със останалите игри на Amusnet Interactiv. Много от запалените играчи намират Lucky Wood за много интуитивна. Всички настройки и бутони са разположени в долната част на екрана – размер на залозите, последна печалба, а отляво е полето, което показва текущият баланс.

Какви символи има Лъки Ууд?

Символите в играта съответстват на тематиката на слота. Освен класическите символи Вале, Дама, Поп и Асо, то можете – цветя, гъби, калинки, шишарки и още горски чудеса. Разбира се, има и типичните wild и scatter символи. В случая Уайлд символа е под формата на горска къща, като то има способност да замества всички останали символи в играта, освен Скатера. А самият скатер е изобразен като кладенец. Той може да донесе от 10 до 30 безплатни игри.

Бонус функции

Бонус функциите в играта не са много, но са полезни за всички играчи. Можете да вземете един от 4-те прогресивни джакпота на Jacpot cards. Освен това, може да се възползвате от традиционната за слот игрите функция двойно или нищо.