Winbet Banner
Winbet Banner

Rise of Ra е класическа египетска ротативка – микс от йероглифи и символи на Древния Египет.

Това е първата от поредицата игри от EGT Digital Rise of Ra. И тъй като е от ранните слотове, визията е леко остаряла в някои отношения. Но въпреки това играта предлага супер условия на игра.

rise of ra

Райс оф ра е може би най-популярната слот игра с пирамиди. Ротативката Rise of Ra е с 5 барабана и 15 печеливши линии, а символите й са разнообразни и цветни. Това означава, че възможността за печалба е голяма.

За започване на играта трябва да бъде поставен залог от 1 до 60 диаманта за една печеливша линия. Бързите бутони за залагане са следните – 15, 30, 75, 150, 300.

При слот игра Rise of Ra максимумът за печалба е 10 000 диаманта. Тази награда можете да получите ако на екрана се появят 5 уайлд символа с бръмбар Скарабей. Те заместват останалите символи без скатера.

Печелившите символи са:

✔️ Уайлд символ Скарабей
✔️ Скатер символ Скатер и още
✔️ Жена с котка – Клеопатра
✔️ Делва
✔️ Окото на Ра
✔️ Фараонът Ра
✔️ Стенопис с богиня на любовта

rise of ra

Бонуси и безплатни завъртания

В случай, че ви се паднат 3 скатер символа ще имате възможност да получите 15 безплатни завъртания/FREE SPINS. Печалбата ще ви бъде увеличена 3 пъти.

Джакпот мистерия в Rise of Ra

Друг бонус, който можете да получите в Rise of Ra джакпотна мистерия – Jackpot Cards. Той може да бъде получен и при други ротативки от EGT. Джакпотът се появява на случаен принцип. Появяват се 12 карти, които не се виждат. Трябва да отворите 3 карти от една боя – купи, спатии, пики, каро. Най-ниска сума се дава за спатии, а най-висока за пика.

Тук при нас може да цъкате на Rise of Ra безплатната демо версия с прогресивен джакпот, бонус нива и специални символи.

А ако сте сериозни играчи, забавленията с реални средства на Rise of Ra ви очаква на winbet.bg.