Winbet Banner
Winbet Banner

Versailles Gold е сред ТОП разработките на EGT Digital, вече Amusnet Interactive.

Тук обичайната визия на плодове е заменена с напудрени благородници. Тук не само темата е нетипична, но и правилата – ще откриете няколко допълнителни функции. Играта Versailles има 10 фиксирани печеливши линии, а символите са разположени в 5 барабана на 3 реда.

versailles gold
Как се играе Versailles gold?

Избирате началния си залог, който може да стартира от 0,10ст. до 200 лв. на врътка. Ако искате да промените залога – клик на бутона за спиране на завъртанията. Бутонът Play стартира следващото ви завъртане. След всяко завъртане без печалба, започва автоматично ново.

Печалби и бонуси в играта Versailles gold

Имате възможност да удвоите печалбата с бутона GAMBLE в случай, че печалбата в зависимост от залога, е по-малка от посочената сума. За залог 200 печалбата трябва да е под 7000, за да се активира бутона за удвояване. В този режим се отваря прозорец, в който 3 пъти под ред трябва да познаете цвета на изтеглената карта – черно или червено.В противен случай губите заложената печалба. 

versailles gold

Бонус ниво за 12 завъртания се отключва, когато се заредят 3 или повече кралски символа в полето. На случаен принцип се избира един от специалните символи. При попадение на специалния знак, той замества символите на неговата макара и дава печалба за всяка изиграна линия. Нови 12 завъртания се добавят при отключване на бонус ниво и се причисляват към първоначалните. 

versailles gold 12 free spins

За да се насладите спокойно на тази боржуазна игра, без да мислите за потенциални загуби, може напълно безплатно да я тествате тук на komarbet.com. Ние вие предлагаме демо версия на Versailles gold.

Ако сте се изкефили на макс – действайте и с реални средства следващия път.

Играта Versailles Gold е налична при всички български букмейкъри, препоръчваме ви да пробвате на winbet.com.