Route of Mexico е игра на Amusnet и се развива в мексиканските пустини, където има както капани, така и големи богатства.

Route of Mexico е създадена е през 2017 г. и продължава да набира популярност и фенове. Мексикото, както е известна у нас, има средна волатилност и възвращаемост към играча от 96.29%.

route of mexico

Играта има 12 символа. Първите четири са класически: A, K, Q, J. Други пет са с картинки на сурикат, броненосец, ястреб, каубой и жена му. Пет каубоя в един ред умножават залога х1000. Wild символите на 2-ри, 3-ти и 4-ти рил заместват всички останали.

route of mexico

Три скатера с кола на 2-ри, 3-ти и 4-ти носят три безплатни завъртания. При първото от тях на втори рил има уайлд, при второто на втори и трети, а при третия free spin, 2-ри, 3-ти и 4-ти риил са WILD. Има и символ Extra spin, който носи допълнително безплатно завъртане.

route of mexico

На случаен принцип Мексикото може да ви вкара и в Jackpot cards. Това е игра с четири нива и прогресивен джакпот. Нивата са спатия, каро, купа и пика. На екрана се появяват 12 карти обърнати надолу. Обръщат се една по една. Когато се обърнат три карти от една боя, нейният джакпот е за играча.

Ако все още не сте играли Мексикото, пробвайте още сега на inbet.com

Viva Mexico cabrones!

Начало » Допълнителни Free Spins с Route of Mexico