Голямата новина на българския футбол е факт! Елитното ни първенство ще се казва “efbet Лига” през сезони 2019/20 и 2020/21! За тази новина съобщиха от Нова Броудкастинг Груп, Футбол Промедия и Български Футболен Съюз. Само ден след обявяването на новото име на вече миналата Първа Лига, от efbet изкочиха със страхотно специално предложение за всички, които обичат да залагат на български футбол от елитната ни група.

БОНУС 500 лв. за 3-ма късметлий играли права колонка с поне 1 мач от efbet Лига, всяка седмица до края на шампионата!

Как да участваш за Бонуса от 500лв. ?
1
. Логни се в efbet.com. Нямаш сметка? Регистрирай се сега!
2. Направи залог с права колонка с минимум два мача
3. Включи в нея поне един мач от efbet Лига.
За да направиш залог, трябва да имаш Регистрация в Ефбет. , която ти носи и допълнителен Начален Бонус 200лв.

Как можеш да спечелиш Бонуса от 500лв. ?
След всеки кръг от efbet Лига, на случаен принцип след провеждането на Томбола във Фейсбук страницата на efbet, ще бъдат изтеглени 3-ма души, които ще спечелят по 500лв. Бонус!

Как можеш да си вземеш Бонуса?
Ако бъдете изтеглен в томболата, Бонусът от 500лв. ще бъде зареден веднага по вашата сметка и ще можете да играете с него.

Има ли специални условия за усвояване на 500-те лева от Бонуса?
Има едно-единствено условие и то е сумата да бъда превъртяна един път на мачове с минимален коефициент 1.50. Считаме, че условията за игра са прекрасни и лесни за превъртане! Разбира се важат и някои правила, които не са нищо особено, а именно:
В превъртането на получения бонус не участват следните пазари: равен няма залог, азиатски хендикап, четно / нечетно, азиатски линии или при използване на опцията КешАут. Времето, в което да превартите бонуса е точно 30 дни.

Ето и нагледен пример как да усвоите бонуса си:

Участник е заложил безплатен залог 500 лв, на коефициент 2,00. Ако познае, ще спечели 500 лв. (безплатен залог) x 2,00 (коефициент) = 1000 – 500 лв. (безплатен залог) = 500 лв. (чиста печалба).

В заключение ще кажем, че Новият Бонус 500лв за efbet Лига е страхотен за всички футболни фенове, без значение дали предпочитат родния футбол или мачове от големите първенства на Европа.

УЧАСТВАЙ ЗА БОНУСА СЕГА!

ефбет-лига-бонус-500лева-томбола

 

Трите най-големи предимства на Ефбет:
1. Най-високите коефициенти в България
2. Най-много точки за кешови разплащания посредством Изипей, Кештерминал и всички над 45 казина на Ефбет.
3. Най-много възможности за залози на български мачове.
4. Начален Бонус 200 лева с лесно превъртане.