Какво е нужно, за да бъде конкурентна българска компания в чужбина? Вижте как най-големият български онлайн букмейкър проби на пазара на съседна Румъния.

От колко време има ефбет в Румъния

Братята Цветомир и Боян Найденови – Цеките, собственици на ефбет, винаги са си поставяли доста амбициозни цели. Фактът, че са първият български букмейкър, който излиза извън границите на страната, доказва, че се справят и с постигането им. През 2017 година компанията получава лиценз за развитие на хазартна дейност в Румъния и още през същата година стартира своите проекти на територията на северната ни съседка.

Там функционира онлайн платформа за залози на efbet, предназначена за румънския пазар, която успява да оперира успешно в изключително конкурентна среда. Онлайн букмейкърите на север от Дунав са 20. Компанията на Цеките ръководи и верига от казина в Румъния. В началото на 2020 г. игралните зали там са 7.

„Отчитаме старта си в Румъния като изключително успешен и той ни дава увереност, че можем да се мерим с останалите марки в нашия бранш. Вече имаме доказан опит в предлагането на качествен продукт и отлично потребителско преживяване. Имаме високо квалифициран екип за търговия и управление на риска, който всекидневно се грижи за конкурентните ни коефициенти. За нашите потребители са важни и програмата ни за лоялни клиенти, бързата обратна връзка и бързото изплащане на печалбите. И най-ключовият фактор за успех – стремим се винаги да прилагаме гъвкав локален подход към съответния пазар, защото всяка държава има своите специфики“ – споделя Цветомир Найденов.

Рекламни лица на ефбет в съседната държава са Флорентин Петре (бившият футболист на ЦСКА) и Даниела Крудо – популярен румънски модел и лайфстайл знаменитост.

На кои други пазари планира да навлезе efbet

Стъпвайки на базата на опита и успехите си дотук, компанията на Цеките вече работи по организацията на следващите задгранични клонове от дейността си. През 2019 г. ефбет получи лицензи за хазартна дейност в нови три държави: Италия, Испания и Сърбия. В момента текат подготвителните работи по изпълнение на всички изисквания на регулаторните органи на местния пазар. Планира се реалното стартиране на дейността на онлайн платформите и на първите казина на новите територии да стане до средата на 2020 г.

В плановете на компанията фигурират също Великобритания и САЩ, за където Боян и Цветомир Найденови също планират да получат лиценз.

Още информация за ефбет

Най-голямата онлайн бетинг компания у нас се появи през 2006 г., когато братята Боян Найденов и Цветомир Найденов получиха в Малта първия за България лиценз за онлайн хазартна дейност. Първоначално платформата им се наричаше BalkanBet, но бе преименувана на efbet през 2011. Компанията ръководи и верига от казина у нас. Игралните зали са близо 80 и могат да бъдат открити в повечето градове на София и в многобройни градове в страната.

ефбет е и най-големият частен спонсор на българския спорт. С бюджет от 25 милиона лв. годишно компанията спонсорира над 150 отбори и федерации. Преобладават футболните клубове, но успешно са и сътрудничествата с българските федерации по баскетбол, волейбол и бокс.

 

Ако нямате регистрация в efbet.com, направете си сега и вземете 100% до 200лв. начален бонус с отлични условия за превъртане
ВЗЕМИ БОНУС СЕГА 👉 http://bit.ly/200lv_bonus_komarbg 
начален-бонус-ефбет-200-лева

 

ТОП КАЗИНА 2024

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
ТОП ПРОГНОЗИ