Има ли възможност да огранича залозите си в сайта на определен букмейкър?

Да, повечето онлайн платформи за залози позволяват на клиентите си сами да зададат лимит на поставените от тях  депозити, както и какво време могат да прекарват в платформата.

Кои са най-добрите пазари за начинаещи в залозите?

Препоръчваме Ви да стартирате със залози на спорт, който познавате. Ако сте фен на футбола например, заложете на най-популярните 1×2 (краен резултат), двата отбора да отбележат гол (гол-гол), под или над 2.5 гола или Точен Резултат. Няма пазар, който да води до 100% гарантирана печалба. Но вие може да се подготвите, разглеждайки статистики, различните ставки..

Има ли спeциални бонуси за лоялни клиенти?

Всеки букмейкър, по своя преценка и спрямо активността на играчите си,има списък на лоялни клиенти. Промоционалните Бонуси могат да са индивидуални за такъв тип клиенти или общодостъпни за всички играчи на сайта на оператора. В повечето случаи, букмейкърите позволяват само един активен бонус в сметката на играчите. Някои оферти изискват бонус код, но повечето не.

Какво се случва ако не изпълня условията за използване на началния бонус?

Нищо фатално, просто сумата натрупана с бонус парите ще се счита за невалидна и няма да бъде налична във Вашата игрална сметка. Поставеният от Вас депозит си остава недокоснат.

Къде са най-атрактивните начални и промоционални бонуси ?

Почти няма хазартен оператор, който да не предлага начални бонуси като награда за регистрация. Всеки хазартен играч има право да избере къде да играе и в последствие създава своя собствена стратегия на залагане. За привличане на нови потребители, букмейкърите се стараят да предложат на играчите си все по-атрактивни оферти. На коя от тях ще се..