Последният 26-ти кръг от Първа Лига ни предоставя страхотни възможности за печалби! Спираме се на две топ прогнози за срещите Верея-Левски и Ботев Пловдив – Ботев Враца, където ще търсим картони и корнери.

В първия фиш, Верея без никакво съмнение са най-слабият отбор в шампионата, а в събота Левски едва ли ще има проблем с тях. В мач, в който очакваме лесна победа, не мислим че ще има напрежение, съответно и картони, а да има 6 кортона в мача и залогът ни да е губещ направо ни се вижда невъзможно!  Другата среща ни предоставя резонна възможност да залог, като 4 корнера за Ботев са абсолютният минимум, който ще направят в домакинството на по-слабия от тях Ботев Враца.
Ако следите нашата банка стриктно, тук трябва да отбележим, че сме заложили не 150лв, а 270 на тези две прогнози.

Във втория ни пиши, играем сингъл, като търсим много корнери на 2 отбора, които по традиция правят изключително много ъглови удари. Дунав и Черно море са перфектен избор за изобилие от изпълнение от ъгловото флагче.

Фишовете са пусната в 7777 където единствено можем да намерим подобни маркети за тези мачове.

Ако все пак искате да разгледате и други възможности, то може да си Направите Нова Регистрация в efbet.com , където има Нов Двойно По-голям Бонус от 200 лева, за всички новорегистрирани потребители!

 

прогнози-за-спортни-залози-15-03-19-първа-лига (2) прогнози-за-спортни-залози-15-03-19-първа-лига (1)

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
Winbet
ТОП ПРОГНОЗИ