Квалификациите за Лига Европа и Шампионската лига започванаха по най-добрия възможен начин за нас. Общата ни печалба тази седмица надхвърли 8000 лева, а сезонът тепърва започва! Всичко това благодарение на безплатната ни топ прогноза с 50 коефициент, която публикувахме в профила ни във фейсбук още в понеделник.

Стратегията ни на пръв поглед беше изключително проста. Заложихме, че 7 от аутсайдерите(Судува, Ст Джоузефс, Гзира Юнайтед, Титоград, Балимена, Милсами, Юръп)  няма да отбележат нито един гол в мачовете си . Повечето букмейкъри бяха подценили тази възможност. След залозите ни трейдърите започнаха масово да свалят коефициентите за под 0.5 гола, но вече беше късно. В основния ни фиш печалбата надмина 5000лв при залог от само 100лв!!! Пуснахме и няколко други фиша без по-рисковите мачове, в резултат на което сметките ни се увеличиха с нови 8101 лева!

Началото на сезона е отличен момент за подобни удари, тъй като букмейкърите още не са съвсем наясно със състоянието на всички отбори и допускат сериозни грешки, от които ние се възползваме. Ако все още нямате акаунти в Efbet и Winbet сега можете да си направите и да получите общо 400 лева бонус!

 

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
Winbet
ТОП ПРОГНОЗИ