Безплатните ни футболни прогнози за Първа Лига продължават с два топ избора от 8-ми кръг от Плейофната фаза.

Типстърът ни, отговорен за родното първенство се спря на  два двубоя, които ще се изиграят на 18 май (събота) от 15.30 и 18.00 часа, а именно Черно Море – Ботев Пловдив и Лудогорец – Левски.

Изборът ни е за твърди победа на “разградчани” и “моряците”. Знак 1 на Лудогорец – Левски може да се намери на коефициент 1.57 в сайта за спортни залози на Национална Лотария 7777.bg, докато в efbet коефициентът се срути от 1.60 до 1.50 само за няколко часа. Защо 1-ца, ще попитате. Лудогорец водят с 4 точки в борбата за титлата, 3 кръга преди края и всяка грешка може да бъде фатална. От своя страна, Левски не са в добра форма, а и една ли ще тръгнат да правят шампион “червения” отбор.

Победата на Черно Море е оценена на 1.87 в 7777.bg и 1.75 в efbet, където отново се наблюдаваше понижаване на ставките. Двата мача ги комбинираме в права колонка, с което се надяваме с общ залог от 1700 лева да ударим печалба от 4 874 лева. Само 3 дни след финала за Купа България, Ботев ще пътува за Варна, където по всяка вероятност ще играят предимно резерви, а ако са спечелили и Купата на България, то най-вероятно ще бъдат все още пияни, резервите пият най-много 🙂

Тук е моментът да споменем, че такъв голям залог ни бе приет единствено в сайта на efbet, където има и Бонус за Нови Клиенти на стойност 200 лева
ВЗЕМИ ТУК: http://bit.ly/Bonus210lvEFBETprognoza 

футболни-прогнози--първа-лига-лудогорец-черно-море-3 (1)

За по-хазартните личности, предлагаме двата мача да бъдат изиграни в посока 1-ца за домакините, но с Азиатски хендикап.

футболни-прогнози--първа-лига-лудогорец-черно-море-3 (2) 2

Ако все още нямате акаунт в някой от долуизброените букмейкъри, то сега може да се възползвате от техните БОНУС за Нови играчи:

🔝Winbet – 200 лева Бонус
http://bit.ly/200lvBonusWINBET

футболни-прогнози--първа-лига-лудогорец-черно-море-3 (2)
футболни-прогнози--първа-лига-лудогорец-черно-море-3 (3)

 

Завършваме превюто с информацията, че от efbet са ни предоставили интересни специални маркети за дербито в Разград като можем да намерим залози от типа на “Кой ще изпълни първи център” и “Ще има ли гол отбелязан от резерва?”. Всичко останало ВИЖТЕ В САЙТА.

 

специални-маркети-залози-лудогорец-левски

 

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
Winbet
ТОП ПРОГНОЗИ