Трети ден подред ще се насочим към африканската КАФ Шампионска лига. Този път ще търсим Гол / Гол на Нкана и Зеско Юнайтед, които по традиция бележат много и днес не мислим, че ще има нещо по-различно. Играмхе прогнозата в bet365 на коефициент @2.00, но може да намеритe по-висок в www.efbet.com на @2.10. Ако все още нямате регистрация в българския букмейкър №1, сега може да си направите такава, защото има Нов Начален Бонус от 210 лева!

Втората ни топ прогноза е за дербито на Първа лига между Левски София и Лудогорец Разград. Тук залогът ни е направен чрез бет билдъра на bet 365, с който нахвърляхме няколко опции за отбелязани попадения. Коефициент 4.75 за над 2 гола, Гол/Гол и поне 2 гола за Лудогорец ни се виждат страхотна опция за днешния ден.

Третото предложение е колонка в 7777.bg, където има 15% Бонус Футбол за днешните мачове, което означава, че ако познаете поне 3 мача в права колонка, получавате точно 15 процента по-голяма печалба. Комбинацията ни е от прогнозата за Над 3.5 коренра за Черно Море срещу Ботев Пловдив, жълт картон за Миллош Цветкович от Левски и победа за Локомотив Москва срещу Анжи и то на 0.