В следващите редове ще ви разкажем за удара ни от вчера, както и ще ви предоставим нова прогноза, която може да прочетете по-долу.

Както писахме 2 дни преди вчерашния мач реванш от Полуфиналите на Купа България между ЦСКА-София и Ботев Пловдив, очакванията ни за много картони в мача се сбъднаха закономерно. Залогът ни от над 6.5 картона на коефициент 2.08, който в деня на мача беше паднал до 1.46 се оказа печеливш и ни донесе общо 2 248 лева печалба. Тук идва моментът да се похвалим, че за 3-ти пореден път хващаме подобна линия на висок коефициент, която се срутва до минимални ставки в деня на мача.

Мачът на ст.”Българска армия” ни предостави зрелищна битка, много нерви, един объркан сидия и съответно куп картони. 9 жълти и 2 червени картона съпроводиха мача, завършил 3:3.

Предлагаме на вашето внимание и всичките ни печеливши фишове от вечерта:

цска-софия-ботев-пловдив-печелба-спортни-залози (4)цска-софия-ботев-пловдив-печелба-спортни-залози (2)цска-софия-ботев-пловдив-печелба-спортни-залози (5)цска-софия-ботев-пловдив-печелба-спортни-залози (1)цска-софия-ботев-пловдив-печелба-спортни-залози (2) цска-софия-ботев-пловдив-печелба-спортни-залози (3)  цска-софия-ботев-пловдив-печелба-спортни-залози (7)цска-софия-ботев-пловдив-печелба-спортни-залози (8)цска-софия-ботев-пловдив-печелба-спортни-залози (6)

 

Също вчера, в нашата Фейсбук страница, ви съобщихме за друго наше виждане, а именно Над 2.5 гола в отново в мача между ЦСКА-София и Ботев Пловдив, както и победа с поне 2 гола на Манчестър Сити над градския си съперник Юнайтед. Е, това също ни донесе печалби, а също така и благодарности от наши последователи, които ни се довериха:

цска-ботев-манчестър-сити-над-2-5гола (1)

 

Накрая, но не на последно място, ще ви предложим и първата ни прогноза за 5-ти кръг от Първа Лига /Група Б/. В него Септември и Дунав излизат, за да избегнат последното място, като двата тима са съответно с 29 и 28 точки и влизат в пряк спор в битката за оцеляване. Нашето предложение отново е свързано главно с много картони в срещата като предвиждането ни е за поне над 2.5 картона на отбор, като сме го комбинирали с корнери и хендикеп в полза на Дунав. Ето и прогнозата:

 

футболна-прогноза-септември-дунав-русе-първа-лига

 

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
ТОП ПРОГНОЗИ