Спортните залози на картони са пазар, който ще намерите при почти всеки от родните букмейкъри.

Играчите могат да поставят различни залози на картони за съответните футболни срещи. Например, често получаваме запитвания от вас на тема “Какво са общо точки за картони” и подобни. Тук систематизирахме малко информация по темата, като нека стартираме със списъка на пазарите за картони:

📍 Общ брой картони за мача Над/Под

📍 Точен брой картони

📍 За полувреме

📍 Хендикап картони

📍 Отбор с повече картони

📍 Време на първи картон в мача

📍 Играч да получи картон

📍 Червен картон в мача

Всички от горепосочените се отнасят до броя на картоните, които реферът е показал за редовните 90 минути игра. 

Над/Под общ брой картони в мача е основният пазар при залозите на картони. Тук ви е дадена линия за мача, обикновено 5.5 картона, а вие трябва да изберете дали общият брой ще бъде над или под нея. Линията от 5.5 е най-разпространена, но естествено това число може да варира спрямо различните лиги и стил на игра на отборите.

Доста от букмейкърите предлагат и опцията за алтернативна линия за над/под картони в мача. Лицензираните букмейкъри в България прилагат просто число за броя картони, но сайтовете за залози от обединеното кралство например може да използват и точкова система. Там един жълт картон се равнява на 10 точки, червен на 25, а жълт и последователен червен картон за играча се зачитат за 35 точки. Така линията може да бъде Под/Над 50 точки.

Виж пазари за картони на betano.bg ТУК.

Съвети и стратегии за печалба от залози на картони

Статистиката е ключов фактор и с голямо значение при залози на картони. За да направим по-добър залог, трябва да анализираме поне няколко типа статистика свързани с картони.

Важно е да се сравни статистиката за среден брой картони в последните мачове и на двата играещи отбора. Броят на жълтите и червени картони за последните две години ще ви даде ясна представа как ориентировъчно се представят двата отбора.

Друг важен фактор е да проверим статистиката на отсъдени картони и за съдията на спортното събитие. Някои рефери са известни с това, че свирят редовно за картони, а други – че оставят “по-мъжка”, груба игра. Запознавайки се тази информация и преглеждайки числата, може да намерим перфектни комбинации където и двата отбора получават много картони на мач, а реферът редовно прибягва до тях.

statistika kartoni
Други полезни отправни точки в статистиките при залог на маркети за картони биха могли да са:

👉 Среден брой на картоните в първенството.

👉 Представянето на отборите при домакински мачове и при гостувания.

👉 Статистиката за определени играчи.

👉 Какво е обичайното поведение на съдията – как е свирил предходни мачове.

👉 Каква е тежестта на даденото футболно дерби – фи

Начало » Как да поставям залози на картони?

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
Winbet
ТОП ПРОГНОЗИ