Какво представлява SSTrader?

SSTrader е инструмент от ново поколение, снабдяващ потребителите си с акуратни футболни прогнози и определено изпъква пред всички останали в индустрията. SSTrader стартира дейността си на българския пазар през 2023г. и засега е единствената по рода си платформа за точни футболни прогнози, базирани изцяло на математика, статистика и изкуствен интелект.

Платформата ви дава възможност да правите свои собствени модели или да се абонирате за вече успешно създадени такива.

Като за начало нека минем през процеса по регистрация – нещата се случват бързо и лесно, както всичко на платформата. 

Кликайки на бутона Регистрация, на екрана ви ще се заредят няколко полета за създаване на акаунт – лесно е, следвайте стъпките.

sstrader registration

След попълване на първоначалните полета от вас се иска да активирате акаунта чрез изпратения линк на посочения от вас имейл. След успешна активация може да се впишете с вашето потребителско име и парола, а това е екранът, който ще ви посрещне:

sstrader verification

Задължително ви съветваме да линкнете SSTrader bot-а с вашия Телеграм акаунт, за да получавате известия в реално време. Разберете как тук: https://features.sstrader.com/sstrader-tutorials/v/sstrader-bg/  

Важно е да знаете, че имате опция да се регистрирате, избирайки 1 от плановете – Free или Premium:

sstrader plans

Бихме препоръчали да стартирате с план Free, т.е напълно безплатно, и да опознаете платформата, а след това да ъпгрейднете към платения план Premium, с който ще имате достъп до всичко – Футбол Pro, SSTMarket и още много срещу съответните цени на посочения скрийншот по-горе. По-надолу ще намерите повече информация за фийчърите Футбол Pro и SSTMarket.

sstrader free plan

Ако преминете на Premium плана, вашият профил ще изглежда по същия начин, но ще имате поглед и над моделите в SSTMarket. Ето и примерен изглед:

sstrader premium plan dashboard

За по-малко от 20 евро на месец план Premium предлага много повече функционалности, та определено си заслужава.

След като успешно се регистрирате с някой от плановете, в имейла за потвърждаване на създадения акаунт ще откриете полезен линк към академията на SSTrader, която ще ви помогне да разберете същността на този бизнес. 

Следващата стъпка от нашето ревю е да ви запознаем с характеристиките на SSTrader. 

sstrader

Започваме, готови ли сте да се изненадате приятно?

Какво предлага SSTrader?

Функциите, които ще намерите в десктоп версията или мобилното приложение на SSTrader, са много и разнообразни. Тук ще синтезираме най-важната информация, чрез която да ви запознаем по-бързо с платформата и ще ви загатнем какво може да очаквате на sstrader.com:

📊 Статистики и разнообразие от филтри:

Удари към вратата, атаки, опасни атаки, корнери, владеене на топката, картони, смени или свободни удари – всичко, от което се нуждаете, за да следите всички промени и да откриете лесно и бързо стойност. 

Бонус фукнционалност: SSTrader ви дава възможност да анализирате статистики за:

 • целия мач;
 • първото или второто полувреме;
 • за определен времеви диапазон (последните 5, 10, 15 или 20 минути, или от последния отбелязан гол) в реално време.

💻Начален екран/Dashboard от ново поколение:

Удобно и лесно за навигиране табло за управление, т.нар dashboard, благодарение на всички категории, всяка със собствен филтър. Всички налични функционалности са създадени, за да улеснят потребителския процес по следенето на резултатите на живо и релевантните статистически данни.

Друго нещо, което ни впечатли много, е, че можете да персонализирате изгледа на таблото си както прецените:

 • Възможност за сортиране на мачовете на живо.
 • Нареждане на статистиката така, както ви допада най-много.
 • Промяна на реда на колоните, показващи статистиката на събитието.
 • Отбелязване на различията в статистиките между отборите, използвайки цветове и настройки по ваш вкус.

📈 Динамични коефициенти по време на игра:

sstrader dinamichni koeficienti

Премач коефициенти, коефициенти на затваряне преди мача и коефициентите на живо по време на двубоя са ключовите елементи, които ще ви подскажат какъв избор да направите за печеливш залог. Следенето на промените в коефициентите в реално време е незаменимо предимство за клиентите на SSTrader. 

⚽ Данни за измерването на играта в мача в реално време:

sstrader promyna v realno vreme

SSTrader ви позволява лесно да проследите в реално време кой отбор доминира и мачка противника. Наблюдавайте динамиката на терена и се възползвайте от шанса за залози на живо.

Какви фийчъри има SSTrader?

Ето и кои са допълнителните фийчъри, които ще откриете на sstrader.com. Тук ще намерите супер практичния SSTrader Index, специално създаден на база статистически показатели. Индексът измерва и обобщава нивото на играта на отбора в число. 

SSTrader Index е динамичен алгоритъм, който използва комбинация от математически модели и статистики в реално време като:

 • Атаки
 • Корнери
 • Шутове към двете врати
 • Владеене на топката и други в последните 10 минути. 

Генерално за висок индекс се смята такъв с число над 60 за отбор. 

Високият индекс отговаря на голямо превъзходство на съответния отбор на терена. Идеята тук е, че платформата ви дава шанса да използвате наготово индекса в своите персонални модели или пък да го следите на живо в реално време. 

Със сигурност тази функционалност е много полезна и за да бъде максимално коректен алгоритъмът, изчисляващ SSTrader Index, непрестанно бива оптимизиран. 

По-горе споменахме, че закупувайки Premium план, ще имате достъп до Футбол Pro – нека сега обясним какво повече ще намерите тук.

Football Pro дава достъп на клиентите на SSTrader до техния уникален all in one Dashboard, където могат да следят в реално време статистики и анализи за всеки един двубой. Навигационната лента с филтри за различни показатели, т.нар. toolbar, позволява филтриране на данните по различни критерии. След приложен филтър на екрана моментално се визуализира това, което потребителят е избрал. Първо ще видим раздел “Stats”:

sstrader stats

Както се вижда на скрийншота, тук потребителят може да избере каква статистика да наблюдава за спортните срещи на живо. Изборът може да бъде по показатели като шутове, атаки, картони, корнери и т.н.

След като избраните филтри са добавени, те се зареждат в дясната част на toolbar-а и показват актуализираната статистика на мача към момента.

Следващото меню до Stats е Highlights. Тук наличните опции са Time Range и Stats Difference. Time Range позволява да филтрираш и виждаш срещите в избраната времева рамка.

sstrader highlights

Stats Difference зарежда бързо и лесно разликата в статистическите данни между двата отбора.

В червено ще се оцветява всеки статистически показател, при който разликата между двата отбора е над 3.1 пъти.

Additional Filters – тук са поместени още 4 възможности за филтриране, сред които:

✔️ Резултатът е 0-0

✔️ Резултатът е равен (0-0;1-1;2-2 и т.н)

✔️ Домакинът води

✔️ Гостът води

Научете повече за всички налични показатели за премач и коефициенти на живо, графично изобразени статистики и функциите на конзолата на Футбол Pro ТУК.

sstrader football pro

Създаване на модели

За да се създаде нов модел, или да се види вече съществуващ, е необходима регистрация и вписване в личен профил – направете го от ТУК

В това меню ще откриете активните, неактивните и моделите по подразбиране, както и статистика за всеки един от тях.

Активирането и деактивирането става с привлачване (drag&drop). Моделите по подразбиране са създадени от екипа на SSTrader за допълнително улеснение на клиента.

sstrader sazdavane na modeli

SSTMarket – мястото за купуване и продаване на създадени модели. Научи как да търгуваш с твоите модели или да потърсиш и закупиш вече успешно създадени модели, избирайки си по метрики като ROI, брой активности, брой абонати и други, ТУК.

SSTMarket – продаване и купуване на модели

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

ТОП ПРОГНОЗИ