Кажи ми от кой отбор си, да ти кажа за кого да гласуваш.

След два дена са поредните избори през тази година. Нагледахме се на какви ли не циркове, както в политиката, така и във футбола. Боби Михайлов не пуска кокала в управлението на българския футбол, точно както един друг персонаж се е вкопал в политическия живот у нас. Предлагаме ти нещо като политико-футболен компас. Нека видим кои български отбори имат връзка с политическия елит в страната.


*Текстът е с цел забавление, нищо никъде не е истинско.

slavi-stoicho-komarbet.com
Слави и Стойчо Младенов!

ЦСКА-София (Има Такъв Народ/Александър Томов)

Слави Трифонов и приближените му хора неведнъж са споделяли пристрастията си в българския футбол. “Дългия” е влизал във футболни пререкания в шоуто си стотици пъти, защитавайки “армейците”. Въпреки че вече избягва директен конфликт откакто е в политиката, Слави коментира ситуацията с двата отбора с име ЦСКА преди време, че истинският е този с емблемата. Също така, той предложи бившия адвокат на ЦСКА – Радостин Василев за спортен министър в проектокабинета си.

lupi-politika-komarbet.com
“Икономика предовама ми Александър Томов”

В избора си за президент е ясно – Сашо Апашо. Не можем да повярваме, че този човек все още е на свобода след всичките измами, които извърши. Феновете на червените едва ли искат да чуват повече за човека, който се опита да ги унищожи, но пък защо да не гласуват за Томов – нека се излага и на други фронтове.

tatqna-doncheva-arda-komarbet.com
Хулиганите на Арда

Арда (Изправи се БГ! Ние идваме)

Най-големият фен на кърджалийския отбор, който гордо носи емблемата на отбора – Татяна Дончева. Ситуацията в състава от Кърджали и партията на МаяМа е почти еднаква. След страхотно представяне в дебютните си изяви, нещата се влошават и скоро може да не ги виждаме из българския футболен елит/политическата сцена. Само стааарите хулигани като Татяна Дончева могат да оправят положението.

boiko-borisov-komarbet.com
Защитник на слабите в живота, нападател на терена!

Витоша Бистрица (ГЕРБ, Атанас Герджиков)

Във футболната Бистрица, бат’ Бойко бие дузпи под строй, докато не вкара. На политическата сцена – пак под строй, всички чинно гласуват за когото каже генерала. Макар и с тежки контузии от последните години, Бойко продължава да вършее по политическия терен. Ще ни се хората, които гласуват за ГЕРБ, да са максимум колкото привържениците на Витоша. Борисов умело жонглира между политика, футбол, тенис, каране на джипки и какво ли още не.

rumen-radev-komarbet.com
Има ли лудогорци?

Лудогорец (Румен Радев)

Румен Радев и Лудогорец си приличат в това, че явно нямат конкуренти на българската сцена. Едните печелят титла след титла, а Радев безпроблемно ще вземе втори мандат като президент на Републиката. Настоящият главнокомадващ е фен на футбола и скоро седна като сред хората да изгледа мач на националния отбор.

Галерия “Политика и спорт”

➦Всички актуални новини в хазартния свят може да следите ТУК

Начало » Футбол и политика

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

ТОП ПРОГНОЗИ