От терените до порноиндустрията!

Давиде Йовинела, който играе из ниските нива на италианския футбол, прави рязък завой в кариерата си през 2016. След като не успява да запише игрови минути цял сезон, Давиде решава да сложи край на кариерата си във футбола и да започне нова такава – в порното!

След успешен кастинг Давиде успява да влезе в академията на известния порноактьор Роко Сифреди. 24-годишният Давиде преборва 3000 кандидати за мястото. Защитникът започва да се подвизава с името Давиде Монтана из порноиндустрията.

Като гледаме профила на Монтана в transfermarkt, явно се е завърнал отново към най-великата игра – футбола, а в свободното си време се поти здраво на втората работа.

Други интересни опити на футболисти да пробият в различни сфери са: Тим Визе – бившият вратар на Вердер Бремен, който се пробва като кечист в WWE. Друг бивш вратар – на Бъртън, Стюърт Томлинсон, също се пробва в кеча и даже подписа договор с компанията, но скоро след това бе освободен. Разбира се, много футболисти са се пробвали и като актьори – Вини Джоунс, Ерик Кантона, Неймар и други.

➦Всички актуални новини в хазартния свят може да следите ТУК

Начало » Давиде, който се отказа от футбола за да бъде порноактьор

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
Winbet
ТОП ПРОГНОЗИ