Направете залог в секция eSports на winbet.bg всеки понеделник между 18:00ч. и 20:00ч. и получете 20лв. безплатен залог!

Как да участвам в промоцията?

1️⃣ Влез на сайта от тук 👉 winbet.bg
2️⃣ Депозирай минимум 20лв. в игралната си сметка.
3️⃣ Залагай на любим отбор от игрите в секция eSports.

winbet happy hour esports-komarbet.com

С новата си ексклузивна оферта Happy Hour, Winbet привлича всички фенове на залози на електронни спортове. Промоцията Happy Hour eSports е активна от 23.08.2021г. до 13.09.2021г., като към нея се отнасят залози, направени всеки понеделник в посочения период (23.08, 30.08, 06.09 и 13.09).

Правила и условия на Happy Hour eSports:

✅ Минималната сума на квалифициращ залог е 20лв./10 евро.

✅ Зачитат се единични и множествени залози, направени на минимален коефициент 1.30.

✅ Всеки играч с квалифициращ залог за конкретния понеделник, получава 20лв. Безплатен залог.

✅ Може да правите залозите си преди началото на дадена среща, на живо или комбинация от 2-те.

✅ Важат залози, поставени единствено в секция „eSports“, като залози с бонус средства няма да бъдат квалифициращи. 

✅ Само първият квалифициращ залог на клиент за съответния понеделник ще вземе участие в промоцията, като всеки може да получи най-много 4 бонуса(по 1 за всеки понеделник).

👉 Бонус Безплатен залог ще бъде добавен в игралната ви сметка, след като влезете в своя Bonus Box и натиснете “Активирай”. За да усвоите бонус сумата е задължително да разиграете цялата стойност(20лв.) поне веднъж в секция “На Живо” и при минимален коефициент 1.01.

👉 Ако залогът се окаже печеливш, само нетната печалба от него ще бъде добавена в изтегляемия баланс и няма да има ограничения за използването ѝ. Сумата на безплатния залог няма да бъде начислена.

Пример:

Имате безплатен залог от 20лв. на селекция с коефициент 3.00, като печалбата е 60 лв. В изтегляемия Ви баланс ще получите сумата от 40лв., тъй като стойността на залога ще бъде приспадната от печалбата.

➦ Пълните правила на промоцията Happy Hour eSports ще намерите на winbet.bg, секция Промоции.

➦ Обичаш да залагаш на игри от Живо Казино – научи повече за актуалния турнир на Pragmatic Play за избрани рулетки на сайта на Уинбет.

Начало » Всеки понеделник Happy Hour в секция eSports от Winbet