Хелоуин е! Кой как ще се маскира?

Българският спортен елит перфектно изпълнява всичките традиции за този ден – носене на страшни маски, пакост, ако не почерпиш, и обожествяване на тикви. Ето и нашите предложения за това как най-добре би изглеждал хайлайфът ни на този западен празник:

venci-stefanov-komarbet.com
Венци Стефанов след като току що е изял палачинка.

ВЕНЦИ СТЕФАНОВ – ПАЛАЧИНКА

Както казва Илиян Енев – “Няма две мнения.” Чичо Венци ще промотира палачинките, които самият той така обича. Разбира се, когато си представим собственика на Славия в костюм на палачинка, няма как да не се стреснем. Г-н Стефанов ще всява страх из цяла България с исполинската си фигура, облечена във вкусна палачинка.

valeri-bojinov-komarbet.com
Кралят на джунглата.

БОЖИНОВ – КОТАРАК

Няма по-подходящ костюм за Boji86 от този на котарак. Валери отдавна обича да си играе с котенца и не спира да мяучи из родния ефир. Бившият нападател на Ювентус може да е всяка една вариация на котарак – рис, тигър, а защо не и лъвче. Вместо да обикаля къщите в търсене на сладки на Хелоуин, Божинката ще върви от врата на врата, питайки “Малко коте, секс има ли?”

bobi-mihailov-komarbet.com
Винаги поздравява пред блока.

БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ – КАЗАК

За Борислав Михайлов ни бе трудно да предложим нещо. След упорито мислене, някак намираме паралели между президента на БФС и руските казаци. Дали е заради неспирната любов към спиртните напитки или причината е в липсата на коса – оставяме на вас да прецените.

Г-н цветна риза.

ЙОРДАН ЛЕЧКОВ – ПАПАГАЛ

Като любител на разнообразните цветови композиции, Йордан Лечков се доближава най-близо до папагал. Може да се облече и като куче, тъй като явно не иска да пуска кокала и оголва зъби само при мисълта, че това може да се случи. Както и да е облечен г-н Лечков – по-добре да не ти идва на гости в тази страховита вечер на Хелоуин.

Най-добрия дузпаджия в България.

БОЙКО БОРИСОВ – БАЙ ГАНЬО

Все пак е празник на тиквата, нали така? Безпощадният бомбардировач на Витоша Бистрица лесно може да влезе в ролята на Бай Ганьо заради народния си език, фина осанка и невероятно чувство за хумор. Естествено, генарал Борисов със същата лекота би влязъл в ролята на шефа на мафията – все пак я играе от доста години на родната сцена.

За финал предлагаме на господата да участват в игра наподобяваща нашумелия сериал Squid Games. Така хем един от тях ще вземе всичко, хем ние ще сме доволни, че е останал само един.

➦Всички актуални новини в хазартния свят може да следите ТУК

Начало » Как ще се маскира българският спортен елит на Хелоуин?

ТОП КАЗИНА 2024

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
ТОП ПРОГНОЗИ