Повечето са непослушни, но пак получиха подаръци!

Коледа е! Всички си разменят подаръци, софрите са богати, чашите пълни. Родните звезди също получиха своите подаръци, а екипът на komarbet успя да разбере какво точно са получили любимците на публиката.

*Текстът е написан с хумористична цел, не искаме да обидим никого.

valeri-bojinov-komarbet
Валери Божинов – перфектен!
Валери Божинов

“Генералът” е без отбор вече няколко месеца. Божинката си е пожелал да играе поне за още един отбор. Разбрахме, че под елхата си е намерил контракт и скоро го очакваме отново да мачка по терените! Време е за отбор №17 в кариерата на Валери Божинов, чудим се кой ли ще бъде той? 🤔 Дядо Коледа явно му е оставил и много стилни обувки.

blagoi-georgiev-komarbet
“Джийзъса” си му е добре!
Благой Георгиев

Благо си има всичко – славна кариера зад гърба, семейство и перфектна жена! Няма нужда от нищо, но пури и наргилета винаги са добре дошли при него. Кой знае колко ще изпафка по празниците, но човекът си е заслужил! Колекцията от наргилета на Благо със сигурност е по-голяма от трофеите на повечето футболни отбори, но винаги има място за още едно.

Тези двамата днеска са НА ПРАСЕ.
Боби Михайлов, Данчо Лечков

Специално пратен от (Р)Еволюцията е тук подарък посрещна двамата в Коледната нощ. Послание – “Последни дни тровене на българския футбол! Скоро всичко си идва на мястото!” и 1 литър водка. Михайлов и Лечков обаче са снощни, а днес са на прасе и още не са осъзнали какво им се случва. Пожелаваме им това да е последната Коледа, в която са начело на БФС!

Наздраве!
Емил Велев

Сър Джеймс винаги е в празнично настроение! Чухме, че за поредна година подаръкът за “Кокала” е специални поздрав от Мишата Чорни!

За финал, освен пожелания за приятно прекарване на най-светлите празници с близките до вас хора, ви оставяме и едно забавно видео от ЦСКА 1948, в което се футболистите са подложени на скрита камера.

➦Всички актуални новини в хазартния свят може да следите ТУК

Начало » Какво получиха БГ звездите за Коледа (ГАЛЕРИЯ)