В играта на EGT Digital Leprechaun Hot късметът на тези джуджета идва с Wild символа с техния лик.

Леприконите са митологични създания, които се крият под четирилистни детелини. Имат казани с приказни богатства. И така – Хванеш ли леприкон, взимаш и жълтиците от казана. Wild символът в Leprechaun Hot се появява на 2-ри, 3-ти, 4- ти и 5-ти риил.

Пет седмици пък носят 600х на залога. Екранът е с 5 рила и 3 реда. Когато се появят 9, 12 или 15 плодчета едно до друго печалбите от тях се умножават х 3,4 и 5. Освен седмиците има и други символи, които носят сериозни печалби. Пет камбанки на ред умножават залога х 240. Пет звездички са 100х. Пет червени барчета пък умножават чипа х 40.

На случаен принцип играта може да ви вкара в Clover chance джакпот режим. При него може да спечелите един от четири натрупващи се джакпота: Mini, Minor, Major и Grand. Избирате между 15 сандъка с перли и детелини. В зависимост от отворените сандъци печелите един от джакпотите.

Leprechaun hot е с приятен дизайн. Няма значение дали знаете всички правила, важното е на екрана по-често да се появяват жълтици с четирилистни детелини. Това е гаранция за голяма печалба.

Леприконът може да играете на betano.bg още сега. Успех!

Начало » Митове и легенди от Leprechaun Hot
ТОП КАЗИНА 2024

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
ТОП ПРОГНОЗИ