Англичанката изкарва много повече от бившите си колежки на терена

През 2021-ва година Маделин Райт е считана за една от перспективните млади звезди на женския футбол. 23-годишната тогава Райт обаче се забърква в сериозен скандал, след като е заснета и публикувана от жълтата преса в Англия с чаша шампанско, дишайки райски газ зад волана на своя “Range Rover”.

Скандалът се разраства бурно, а тогавашният ѝ клуб Чарлтън взима решението да прекрати договора ѝ, като в края на 2021-ва тя реално е безработна. Скандалът коства футболната ѝ мечта, но благодарение на него Райт добива огромна популярност в социалните мрежи, като последователите ѝ в Instagram се увеличават десетократно.

С цел да капитализира новата си известност Маделин си прави профил в сайта за възрастни OnlyFans, където бързо си създава огромно ядро от фенове.

@madelene_wright

Peace & happiness is everything❤️

♬ original sound – KOLA_BBY

Самата Райт се похвали, че само за една година заработила над половин милион паунда от социалната мрежа, което е повече от приходите на най-добре платените футболистки в света са Чарли Лойд (382 хиляди паунда годишно), Сам Кър (369 хиляди) и Алекс Морган (332 хиляди).

Начало » От обещаваща футболистка до милионерка в OnlyFans – историята на  Маделин Райт
ТОП КАЗИНА 2024

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
ТОП ПРОГНОЗИ