Очакваме утрешната вечер да бъде вълнуваща! Затова и Winbet са подготвили Специален бонус Безплатен залог – за кои срещи важи ще разбереш в тази статия.

Промоцията за бонус Безплатен залог за всеки гол на ЦСКАСофия, важи само за утрешния мач, в който Червените ще се изправят срещу Заря Луганск. ЦСКА-София започва серия от три поредни мача със стойността на финал в група “D” на Лигата на конференциите с домакинство на Заря Луганск. Армейците са трети в класирането на точка пред украинския тим, с когото имат и сметки за разчистване с давност отпреди две години.

Вземете 10 лв. бонус Безплатен залог за всеки гол на ЦСКА-София в срещата им срещу Заря Луганск от Лигата на Конференциите на 21.10.2021г. от 22:00ч.

Как да взема бонуса?

1️⃣ Регистрирай се на  winbet.bg

2️⃣ Направи успешен депозит в игралната си сметка

3️⃣ Заложи на срещата ЦСКА-София – Заря Луганск и печели безплатен залог за всеки гол на ЦСКА.

Правила и условия на бонуса:

✅ Към промоцията се отнасят само залози, направени на срещата на ЦСКА-София – Заря Луганск, която ще се състои на 21-ви октомври от 22:00ч.

✅ За квалифициращи се зачитат само единични залози, направени при минимален коефициент 1.30.

✅ Само залози с минимална стойност 20лв.(10 EUR), направени преди началото на срещата, ще се зачитат в полза на промоцията.

✅ Всеки клиент с квалифициращ залог ще получи по 10 лв. безплатен залог за всеки гол на ЦСКА-София в срещата, като сумата на бонуса ще бъде добавен в профила на клиента до 24 часа след приключване на мача.

winbet bonus bezplaten zalog-komarbet.com

👉 Безплатният залог се активира в секция „Bonus Box“ натискайки бутона „Активирай“, като не трябва да имате друг активен бонус за секция „Спорт“.

👉За да използвате безплатния залог е необходимо да заложите цялата му стойност в един залог в секция “На Живо” при минимален коефициент 1.30. Безплатният залог може да се използва за единични, множествени и комбинирани залози.

На изображението може да видите опцията Създай залог на winbet.bg, специално за срещата утре Червените срещу Заря Луганск 

winbet bonus bezplaten zalog cska-komarbet.com
Коефициентите подлежат на промени

Пълните условия на Бонус за всеки гол може да намерите на сайта на Winbet, в секция Промоции.

Другото очаквано атрактивно спортно събитие, което ще се проведе на 21.10.2021г. от 19:45ч., е сблъсъкът между Лудогорец и Брага.

Пътищата на Лудогорец и Брага се засякоха за първи път през 2017 г. Преди точно четири години и два дни, „орлите” спечелиха на португалска земя с 2:0, а две седмици по-късно завършиха 1:1 в Разград. По множество причини Брага е фаворит на Winbet за мача в четвъртък, като коефициентите може да следите на winbet.bg.

Коефициентите подлежат на промени
Вземете 20 лв. бонус  Безплатен залог при залог На живо на срещата от Лига Европа между Лудогорец и Брага.

Как да взема бонуса?

1️⃣ Регистрирай се на  winbet.bg

2️⃣ Направи успешен депозит в игралната си сметка

3️⃣ Заложи на мача Лудогорец – Брага по време на срещата и вземи 20лв. Бонус за Залог На живо

Правила и условия на бонуса:

✅ За квалифициращи се зачитат само единични залози, направени при минимален коефициент 1.30.

✅ Само залози с минимална стойност 20лв.(10 EUR), направени по време на срещата, ще се зачитат в полза на промоцията.

✅ Всеки клиент с квалифициращ залог ще получи 20 лв. Бонус за залог На живо, като сумата на бонуса ще бъде добавен в профила на клиента до 24 часа след приключване на мача.

winbet grande bonus-komarbet.com
Вземи участие в Grande Бонус играта на Winbet

👉 Безплатният залог се активира в секция „Bonus Box“ натискайки бутона „Активирай“, като не трябва да имате друг активен бонус за секция „Спорт“.

👉За да използвате безплатния залог е необходимо да заложите цялата му стойност в един залог в секция “На Живо” при минимален коефициент 1.01. Безплатният залог може да се използва за единични, множествени и комбинирани залози.

Пълните условия на Бонус за залог На живо може да намерите на сайта на Winbet, в секция Промоции.

Освен промоционалните Бонуси от Winbet, препоръчваме ви да следите и коефициентите за тези спортни дербита на efbet.com. 

efbet cska koeficienti-komarbet.com
efbet ludogorets koeficienti-komarbet.com

Напомняме ви, че посочените коефициенти подлежат на промени.

Следете всички актуални новини и промоции от родните букмейкъри ТУК.

Начало » Специален бонус Безплатен залог за предстоящите мачове от Winbet