Penguin style е сред знаковите заглавия на Amusnet. Играта е вече класика и е сред най-играните почти 10 години.

Penguin Style е позната у нас като Пингвина – изненада нали? Дизайнът е забавен и естествено изпълнен с герои от студените полюси. Penguin style има относително висока волатилност и възвращаемост към играча от 96.05%.

Играта е с 5 рила и 20 линии. Символите са 11. Четири са класически: А, К, Q, J. Други пет са с картинки на владетелите на ледените морета и океани могат да умножат чипа х500. Самият пингвин е Wild символ и замества останалите. Винаги е стилен и елегантен с цилиндър на главата. Пет Wild пингвина на един ред носят 1000х. 

penguin style amusnet

Иглу е скатерен символ. Появява се само на трети рил и задейства безплатни игри. Скатерът може да е единичен, двоен или троен. Иглутата и полетата вляво и вдясно от тях се превръщат в постоянни wild-ове по време на трите безплатни завъртания.

Penguin style може да ви вкара и в Jackpot cards на случаен принцип. Jackpot cards e игра с четири нива и прогресивен джакпот. Пробвайте Пингвина при Палмите – старт със 100% до 2000 лв. Начален Бонус Казино.

Нивата на джакпот играта са съответно спатия, каро, купа и пика. Нивата купа и пика носят огромни печалби. На екрана се появяват 12 карти обърнати надолу. Играчът ги обръща една по една. Когато обърне три карти от една боя печели стойността на натрупания джакпот за съответната боя.

Начало » Танцът на Пингвина с Penguin Style
ТОП КАЗИНА 2024

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
ТОП ПРОГНОЗИ