Днешните прогнози са от турнира по CS:GO – ESL Pro League Season 14. Днес са двете полуфинални срещи OG vs Team Vitality и Navi vs Heroic.

Фокусът ни е върху втория мач. Navi излизат като като номер 1 отбор в световната ранглист. Спечелиха последния голям турнир в Кьолн и са мотивирани да докажат, че могат да са постоянни.

При Хероик нещата седят по различен начин. Най-важното е, че отстъпват като на класа на Нави. В момента организацията се тресе от проблеми. Бившият им треньор Hunden напусна след като обвинения, че е издал тактиките на отбора на конкурентите от Астралис преди мачовете в Кьолн. Hunden реши да повлече в скандала и вече бившите си играчи от Heroic. В телевизионно интервю той твърди,че играчите му са получавали информация от треньорската камера по време на мачовете. Случай, за който само той от Хероик беше наказан през 2020 година. Като резултат наскоро много спонсори напуснаха Heroic и няма да е очудващо ако организацията скоро се разпадне. Коефициентът от 1.45 не е впечатляващ, но изглежда почти сигурен.

В другия мач ще играем за победа на Team Vitality в първата карта при ставка 1.8. Zywoo и компания победиха руските машини от Gambit и са приятната изненада на турнира, докато OG са качествен отбор, но нямат потенциал, за да стигнат до финала.