РЕВЮ НА ИГРАТА

EGT зарадва всички слот фенове с ротативката 20 SUPER HOT, която се превърна в тотален хит. След това компанията пусна на пазара 40 SUPER HOT, която е подобрена версия с повече печеливши линии, а именно 40 на брой, разположени в 5 барабана.

Всичко това означава, че играчите могат да печелят много повече и да реализират най-различни комбинации от печеливши плодови символи. Освен плодови, в играта ще видите и скатер(scatter) символи, най – често звезда, и уайлд символ седмица.

40 super hot demo slot-komarbet.com

КАК СЕ ИГРАЕ 40 Super Hot?

В началото трябва да направите залог от едно до три диамантчета и след това имате достъп до директни бутони 40, 80, 200, 400 и 800. Минималният залог за една линия е 1 диамантче, а максималният 60 диамантчета за линия.

Вие можете да заложите максимум 2400 диамантчета за всички 40 печеливши линии. В тези игра с 40 печеливши линии вашия залог ще бъде умножен по 40. Това важи и за всички останали слот игри предлагащи 40 печеливши линии.

40 super hot pravila i linii-komarbet.com

Също в долната лява част на екрана има прозорче, в което е изписан баланса по сметка ви. По този начин ще знаете с какви средства за залози разполагате. 

Вижте какви са печалбите ви спрямо заредилия се брой печеливши символи като натиснете бутона за информация – “i”. При игрите на EGT той се намира обикновено точно под полетo с наличния баланс.

Освен информационния бутон, около него са разположени и тези за игра без звук, уголемяване на екрана и автоматична игра (autoplay). С поставянето на залог барабаните започват да се въртят пред очите ви, а след като спрат ще видите, дали имате реализирана печеливша линия. Ако сте запознати с играта 20 Super Hot, то със сигурност и тази няма да ви затрудни, тъй като всички налични функции са идентични.

По – голямата част от потребителите вече залагат онлайн. Именно заради това от EGT са се погрижили всички техни игри да са адаптирани за употреба от мобилни устройства. Всички техни функции и ефекти се запазват същите, като единствената промяна е размерът на екрана, който се напасва спрямо резолюцията на вашето устройство.

КАКВА Е МАКСИМАЛНАТА ПЕЧАЛБА ОТ 40 Super Hot?

20 000 диамантчета са максималната печалба от играта. Вие можете да грабнете тази награда, ако някъде по екрана се появят пет скатер символа „Звезда“. Имайте предвид, че звездата замества всички други изображения в играта и носи печалба, независимо къде е е позиционирана на барабаните. Следващата най-голяма награда ще получите, ако на барабаните се появят 5 уайлд символи „Седмица“. В този случаи ще бъде възнаградени с 1000 диамантчета. Тук правим уточнение, че уайлд символа може да замести всички други символи, без скатер символа.

За да видите таблица с останалите печалби и комбинации, е нужно да кликнете на синьото помощно бутонче в долната лява част. Там ще се запознаете с това колко диамантчета носят комбинациите от линии при съществуващите плодови символи. Разбира се, ще получите и информация за бонус рундовете и специално за джакпотната бонус мистерия в играта.

ВИДОВЕ СИМВОЛИ В ИГРАТА

40 Супер Хот е ротативка с плодова тематика и именно заради това символите са различни плодове. Изключение правят специалните символи

Ето и кои са плодовете, които ако се появят 3, 4 или 5 пъти в успешна комбинация, ще ви донесат супер печалби:

✅Грозде; 

✅Диня;

✅Сливи; 

✅Портокал;

✅Лимон; 

✅Череши

Специални символи:

Скатер символ „Звездичка“;

Уайлд символ „Седмица“;

Бонус „Джакпотна мистерия“ в 40 Super Hot – EGT Jackpot.

Всяка от игрите на провайдъра EGT, включително и 40 Super Hot, предлага допълнителен бонус – Джакпотна мистерия. Същността му се състои в това, че по време на завъртанията, които правите може да се покаже бонус игра на случен принцип, която се нарича джакпотна мистерия(удвои печалба). На екрана Ви ще се покажат 12 карти, на които не се виждат лицата. От вас се изисква да обърнете три карти от един и същ цвят.

Например, успявате да отворите 3 купи или 3 пики и печелите сумата на джакпота,предвиден за определения символ. Най-ниските стойности джакпоти са за три обърнати спатии, а най-високите за три обърнати пики. За да видите стойността на джакпотите за ниво спатия, ниво каро, ниво купа и ниво пика, погледнете най-горе в прозореца на играта. В много случаи сумите с четири или петцифрени.

egt jackpot-komarbet.com
egt jackpot cards-komarbet.com

СТРАТЕГИИ И НАЧИН НА ПЕЧЕЛЕНЕ

Общо взето при слот игрите няма как да говорим за стратегии и предвиждане на потенциални печалби. Всичко е заложено предварително в алгоритмите на казино софтуера и моментът на печалба настъпва различно всеки път. Разбира се, можем да ви дадем някои прости съвети, с чиято помощ може да спечелите награди.

На първо място, намерете игра с висок процент на възвръщаемост, който наричаме още RTP (Return to player). При 40 Супер Хот този процент е над 95%, което означава, че играчите често прибират своята печалба. Това е главната причина този продукт на Euro Games Technology да бъде толкова предпочитан пред феновете на ротативките.

Освен възвръщаемостта към играчите, можете да се насладите и на много добри печалби от бонус рунда „Джакпотна мистерия“, за който писахме по-горе. При късмет и уцелване на три еднакви карти ще можете да вземете хиляди, та даже десетки или стотици хиляди левове. Това е един страхотен бонус, който може да се случи и да ви направи богати по-бързо, отколкото предполагате.

КЪДЕ МОЖЕМ ДА ИГРАЕМ 40 Super Hot  С РЕАЛНИ ПАРИ?

Освен безплатните демо версии на играта, достъпни тук в сайта  на Komarbet, 40 Super Hot очаква и залозите ви с реални средства в някои от известните онлайн казина. Някой от тях са:

👉 Efbet;

👉 Winbet;

👉 Palms Bet;

👉 Bet365; 

👉 Bwin; 

👉 Pokerstars;

За тези от вас, които предпочитат да залагат на слот игри в наземни обекти на Казината, у  нас такива може да намерите в игралните зали на efbet, Winbet или Palms Bet.

Играй Shining Crown ТУК.

Често задавани въпроси

Колко печеливши линии има 40 Super Hot?

Печелившите линии са 40 на брой, разположени в 5 барабана.

Какви символи има играта?

Играта 40 Супер хот е с плодова тематика със символи като грозде, лимон, слива и други. Специалните символи са: Скатер символ „Звездичка“ и Уайлд символ „Седмица“.

Има ли Джакпот в 40 Super Hot?

Да – Бонус „Джакпотна мистерия“ в 40 Super Hot, или по-известен като EGT Jackpot. Същността му се състои в това, че по време на завъртанията, които правите може да се покаже бонус игра на случен принцип, която се нарича джакпотна мистерия(удвои печалба).

Има ли безплатна/демо версия на играта?

Тук на сайта ни имате възможността да залагате с виртуални пари на демо версията на 40 Super Hot, напълно безплатно.