ЗА ПОКЕРСТАРС

 • Основан: 2001
 • Страна: Коста Рика
 • Езици: Български, Английски и много други
 • Лиценз: Български (от ДКХ), Световен
 • Сайт: www.pokerstars.bg
 • Общи въпроси и съпорт: [email protected] 

ПЛЮСОВЕ

 • Десетки турнири с огромни наградни фондове
 • Огромно разнообразие от разплащателни методи
 • Турнири с ниски и високи входове
 • Най – добрата законна и регулирана платформа за покер
 • Възможност да организирате собствени турнири през функцията „Home Games”.

МИНУСИ

 • Няма телефон за директна връзка с клиента
 • Не се приемат залози с криптовалути
 • Промени в „рейка“ (размяна на точки за пари)
 • Голяма разлика в курса на долара спрямо стандартния.
1. ЗА POKERSTARS

Без съмнение PokerStars е най-големият сайт за онлайн игра на покер в света!

Създаден през 2001г. в Коста Рика от Исай и Марк Шейнберг, сайтът за покер играчи започва да привлича най-запалените по играта. Седалището на компанията в момента се намира на остров Ман, намиращ се под юрисдикцията на Великобритания. 

Разбира се, има причина компанията да избере далечното място в Ирландско море. Това е така поради факта, че оперирайки оттам, собствениците пестят от разходи. На острова няма ставки за корпоративен данък, а също така се избягват и някои правила за закриване на дружества.

Покерстарс беше единствената платформа за онлайн покер с лиценз за България, докато такъв не получи и Bwin покер.

pokerstars nachalna stranitsa-komarbet.com

С прогресивното си развитие, през 2014г. печалбите на Pokerstars възлизат на над 1 милиард долара. Друг интересен факт е, че през 2020г. заради COVID-19 пандемията, компанията отбеляза изключително високи резултати. Само за първите 3 месеца на годината оборотът е надхвърлил 700 млн долара!

През 2011г., най-големият до тогава конкурент на Pokerstars, а именно Full Tilt Poker, бива закупен от гиганта в индустрията. И така до ден днешен, вече над 9 години компанията е едноличният номер едно в сферата на онлайн покера. 

Пазарният дял на компанията се оценява на над 4 милиарда долара, а годишната печалба на Покерстарс е средно 2 милиарда долара. 

Прехвърлянето на всички играчи и цялата база данни от Full Tilt Poker към Pokerstars отнема доста дълъг период. Финално през 2016г. всичко това е реализирано успешно. Игралните сметки на всеки клиент на Фул Тилт са вече активирани на сайта на лидера Покерстарс.

Трафикът  към онлайн покер платформата е грандиозен – всички играчи в Pokerstars надминават всички клиенти на останалите букмейкъри, взето заедно!

Pokerstars безусловно е най-примамливото място, където да играете Турнири, Кеш игри и Събития на живо. Допълнителен бонус е и ТВ канала на компанията, където може да наблюдавате най-признатите играчи от света на зелените маси.

Компанията е организатор и същевременно спонсор на редица от най-известните и големи покер събития в света. Световен турнир по покер (WCOP, World Championship of Online Poker), Европейски Покер Турнир (EPT), Латино и Северноамерикански Покер Турнири (LAPT и NAPT) са сред турнирите, подкрепени от Покерстарс.

turniri-komarbet.com

На територията на Република България, Pokesrstars има издаден лиценз от българската Държавна комисия по хазарта и благодарение на това, сайтът им е достъпен от нашата страна. За вход към сайта, влезте на адрес www.pokerstars.bg и се запознайте с всичкии услуги на компанията изцяло на български език.

Дизайнът на платформата е user-friendly и максимално улеснен за употреба от клиента. На играчите са предоставени подробни инструкции за игрите, като това спомага за бързото потапяне в света на покера!

За финал ще споделим и няколко интересни факти, като например Световния рекорд на Pokerstars, за най-много играчи събрани в един турнир – 65 000 души, което се случва през 2009 година. Породен от големия шум на успеха, няколко месеца по-късно през същата година, се организира нов турнир, който събира 150 000 човека на едно място!

Друг любопитен факт е, че Покерстарс снима рекламата си за глобалния пазар в кино студията в Бояна, София.

2. РЕГИСТРАЦИЯ

Както във всяка онлайн платформа за залози, първата важна стъпка е Регистрацията в Pokerstars. С удоволствие ще Ви помогнем да се ориентирате по-бързо в полетата за създаване на акаунт в най-големия сайт за покер залагания в света.

Влизате на pokerstars.bg и кликате на зеления бутон “Включете се сега”, намиращ се в горния десен ъгъл на екрана. След тов пред Вас ще се зареди нов прозорец, където трябва да въведете:

1️⃣ Стъпка:
 • Държава 
 • Имейл адрес (най-използвания от Вас)
 • Stars ID (Вашето потребителско име в Pokerstars, което ще се визуализира и на масата, на която играете)
 • Парола, която трябва да въведете веднъж и след това да повторите, за да я потвърдите.

pokerstars registratsia 1-komarbet.com

Ако потребителското име, което сте избрали е заето, то платформата ще предложи автоматично подобно. Често алтернативата предлага да се добавят цифри след първоначално избраното от Вас име.

2️⃣ Стъпка:
 • Задължително трябва да се съгласите с Политиката за Конфиденциалност, както и с това, че сте прочели правилата на сайта.
 • Разбира се, друго важно изискване е да потвърдите, че сте над 18г. 
 • На последно място, имате възможност да се съгласите да получавате и маркетинг и рекламни съобщения. Препоръчваме да го направите, за да следите актуалните предложения от Pokerstars.

pokerstars registratsia 2-komarbet.com

Кликвайки на бутона „Създай сметка“, вече имате такава и остава да стартирате първата си игра с виртуални или реални пари. Опциите са депозиране ще се заредят в  прозорец, който изскача на екрана след успешно завършената регистрация.

Разбира се, множеството от турнирите са с реални пари, но може да „загреете“ с няколкото безплатни игри, за да се ориентирате в обстановката на сайта.

За да стартирате реални игри с истински пари, ще трябва да направите Депозит, като възможните опции за депозиране ще намерите по-долу в ревюто.

3. СОФТУЕР ИНСТАЛАЦИЯ

За да играете покер на pokerstars.bg, трябва да инсталирате техния софтуер, което става изключително бързо и лесно. Pokerstars са от малкото лицензирани сайтове за покер, които предоставят на клиентите си възможност да играят от всяка операционна система като Windows, Linux или Apple.

izteglete sega pokerstars-komarbet.com

Екипът на Покерстарс се е погрижил и за любителите на играта през мобилно устройство. Опцията това да се случи е като изтеглят приложението за Android или iOS. Това нововъведение разбира се допринесе за огромния ръст на играчите в сайта, тъй като в днешно време почти всичко се изпълнява от смартфон.

instalatsia software pokerstars-komarbet.com
instalatsia software pokerstars 2-komarbet.com
Как да сваля и инсталирам Покер софтуера?

✅ Влез и се регистрирай на 👉 pokerstars.bg

✅ На началния екран на Pokerstars ще откриете зелен бутон „Download and Play“ (или „Изтегляне“). Кликнете на него, след което свалянето на софтуера ще започне и ще отнеме няколко секунди, според бързината на Вашия интернет.

✅ Когато файлът PokerStarsInstallBG (около 2.07МБ) се изтегли е нужно да го стартирате и да маркирате опциите за инсталиране. Възможностите за инсталация са стандартна и персонализирана.

✅ След това е задължително да маркирате, че приемате условията и правилата на Pokerstars.

✅ За финал, просто натиснете зеления бутон „Инсталирай“. Самата инсталация няма да отнеме повече от 1-2 минути .

4. ВЕРИФИКАЦИЯ

След успешно направена регистрация в сайта на Pokerstars, ще е нужно да направите и бърза верификация, преди да направите своя първи Депозит.

След като изберете стъпката за Депозиране на средства, ще се появи прозорец, в който ще трябва да отговорите на няколко въпроса. Първо дали сте гражданин на Република България и след това се изисква Ваше ЕГН по лична карта, имена и дата на раждане.

Финалната стъпка е да видите съобщение с pop-up прозорец, че успешно сте преминали през стъпката Депозит и верификация.

Прави впечатление изписването на валутата, с която разполагате в акаунта си, като например – щ.д. 22.60 USD.

5. РАЗПЛАЩАТЕЛНИ МЕТОДИ

Като най-големият сайт за покер игри в света, Покерстарс предлагат богато разнообразие от разплащателни методи. Можете да депозирате и теглите пари коректно и навреме. 

Как да депозирам средства в сметката си?

1️⃣ Отваряте Покер Клиенти

2️⃣ В горния десен ъгъл натискате бутона „КАСА“ и селектирате „Направи Депозит“

3️⃣ Избирате метода за депозиране и това е!

Всички депозити, с изключение тези направени с банков превод, се индексират веднага. Трябва да знаете, че има и лимит на депозиране, чиято цел е да ви предпази от рискови залози. 

Разбира се, ако зададените ограничения Ви притесняват винаги може да увеличите сумата през меню „Увеличи лимита на депозиране“.

Минималната сума за депозит е 10лв или еквивалента й в друга валута.

В последното поле „Код за рабат“ е необходимо да въведете бонус код STARS600. По този начин първите 3 депозита на обща стойност до 600 USD (щатски долара) ще ви бъдат дадени на 100% под формата на рабат точки. Повече за началния бонус Рабат ще прочетете в меню Бонуси.

Разбира се разплащателните методи също са удобни и бързи. Тегленето на пари става, както през най-популярните начини като Дебитна/Кредитна карта, така и през online портфейла на ePay.bg. Всички възможни начини за депозит и теглене ще видите в това изображение:

depoziti i tegleniya
6. СИГУРНОСТ И ГАРАНЦИИ

Финансовата сигурност в Покерстарс е повече от добра. След като компанията започва своя бизнес през 2001г., обработените транзакции са десетки милиони. Използването на всички законни и безопасни методи за транзакции са тествани многократно.

Бъдете сигурни и спокойни,че средствата и данните Ви се съхраняват отлично и не се използват за оперативни цели. Това означава, че парите Ви са на сигурно място и транзакциите се обработват безопасно.

Разбира се, ако имате и най-малкото съмнение, че нещо нередно се случва със сметката Ви, може да се обърнете чрез имейл към съпорт отдела на Покерстарс на [email protected].

Екипът за връзка с клиента е достъпен и с контактна форма за денонощно съдействие от операторите. Тя ще стане достъпна при влизане в меню Помощ(в горната лента на началния екран) и след това кликате не зелен бутон “Свържете се с нас”:

pokerstars svarji se s nas-komarbet.com
7. ПОКЕР МЕНЮ

Дълго време Pokerstars не променяше нищо по дизайна си, но през 2020 година компанията се реши на козметични промени. Именно тези изменения направиха сайта и приложението по-стилно. Изгледът е частично променен и много удобен и интуитивен. Платформата е почти изцяло черна и не затормозява очите. Има опция за промяна от черен на бял цвят, специално за менютата на различните игри. Също така разполагате с куп опции да настроите менюто и масите, на които играете, изцяло по Ваш вкус.

Кеш Маси

Pokerstars е платформата с най-много кеш маси и най-разнообразни лимити – от блиндове в размер 0.01/0.02 до 200/400 долара (за маси с 6 играчи). За съжаление, в последните години все по-малко хора предпочитат да играят „фул ринг“ игри (от 7 до 10 играчи). Покерстарс не предлага много маси, а максималните блиндове, които можете да намерите са в размер 25/50 долар. Ако търсите „фул ринг“ игра, имате достатъчен избор, но не е лоша идея да проверите и друго покер приложение.

cash masi pokerstars-komarbet.com

Менюто на кеш масите е лесно за управление. Можете да изберете дали да групирате кеш масите, да ги виждате една по една или микс от двете. По-удобен е вариантът да виждате всички маси, защото можете да ги подредите по показатели като играчи/средно заложени пари на раздаване/процент на играчи, които играят след флопа и други.

Минималният вход за най-ниските лимити е 0.80 долара, а максималният вход – 100 хиляди долара. По всяко време на денонощието ще намерите хиляди играчи по кеш масите в приложението.

Zoom Poker

Една от „най-оборотните“ разработки в покера в последните години. Форматът е такъв, че при всеки „фолд“ програмата Ви мести на нова маса, играта е много по-бърза и играете в пъти повече ръце, отколкото ако играете само на една маса и чакате следващото раздаване. Концепцията за „Zoom poker” беше стартирана от Full Tilt Poker, но Покерстарс я разви по изключителен начин и предлага най-много стаи и опоненти.

В най-натоварения часови диапазон (20:00 – 00:00) можете да изиграете и над 300 ръце средно на час. Лимитите отново са разнообразни, като можете да влезете с 0.80 долара на блиндове 0.01/0.02, както и със 1000+ долара на лимити 5/10 долара. Отново „фул ринг“ игра трудно ще намерите, като има само 1 стая за 7+ играчи. Zoom Poker се предлага и във вариант „хедс-ъп“, като максималните блиндове са по-големи (50/100).

6+ Hold’em

Това е най-новият и най-нашумял вид покер в света, който беше стартиран като ТВ формат с популярни покер играчи в Азия. Идеята е, че този вид покер се играе без картите от 2 до 5 включително (short-deck). Или иначе казано, 6+ холдем се играе с карти за белот плюс шестиците. При тази разновидност, флъшът бие фул-хаус, има стрейт с комбинация от асо, 6, 7, 8, 9. Също така единствено играчът, който е на бутона (дилъра) поставя блинд, а всички останали дават „анте“ в размер на блинда (тоест всички залагат по блинд за старт на играта).

6+ hold em pokerstars-komarbet.com

Предложението е налично за всички видове лимити. Може да влезете в игра с 2 долара (0.02 блинд и анте) или 20 000 долара (200 долара блинд и анте). Самата игра е иновативна, интересна и, честно казано, доста забавна.

Sit and Go

„Сит анд гоу“ е стандартна секция за всеки покер сайт, но Покерстарс предлага най-голямо разнообразие в различните мини турнири – както на 1 маса, така и на много маси. В „Сит енд гоу“ входовете са от 0.02 долара до 2100 долара. Sit and Go e удобна за хора, които искат да усетят тръпката на турнирната игра, но нямат между 5 и 12 часа да играят в multi-table турнир.

Spin and Go

Концепцията за „Spin and Go” турнири (игри с трима играчи и печалба, избрана на случаен принцип) идва именно от Pokerstars. Платформата разполага с най-много потребители, които се интересуват от този вид бързи игри. Лимитите са от $0.25 до $500 вход, а в предложенията за $100, $250 и $500 имате възможност да играете за 1 милион долара (ако имате късмет). Най-често се пада награден фонд в двоен или троен размер, но има вероятност да спечелите и много повече. Заради фактора късмет този формат е много популярен и доста опитни играчи се насочват натам заради многото „риба“, която Spin and Go привлича. Pokerstars често пуска и някой от по-ниските (обикновено 5 или 10-доларови входове), в който предлага наградата от 1 милион долара.

Можете да играете до 5 такива турнира едновременно. „Спин енд гоу“ турнирите са във формат „хипер турбо“, като започвате с 500 чипа и блиндовете се вдигат на всеки 3 минути.

8. КАК СЕ ИГРАЕ ПОКЕР

Ако сте начинаещ и тепърва се потапяте в света на покер забавленията, то е хубаво да се запознаете по-детайлно с правилата на покера. Разбира се, съветите от приятели, добили опит в играта, също са добре дошли.

kak se igrae poker-komarbet.com

В една покер игра могат да участват от двама до седем души, като за предпочитане е да сте 6 ил 7 души на масата. Разбира се, има и варианти на играта с повече хора. Картите се раздават по посока на часовниковата стрелка. Използва се тесте от 52 карти като в повечето покер игри няма наличие на жокер карти. Неделима част от покера са и чиповете, с които определяте стойностите на Вашите залози.

При започване на играта, всички участници получават карти, първоначално 2 на брой (префлоп). В този момент играчите разглеждат картите си и имат възможност да направят залог на база двете видени карти. 

За да продължат в играта и да видят раздаването на откритите карти на масата, останалите участници са длъжни да покрият същата сума или да направят по-голям залог.

След края на последното раздаване (общо 5 карти биват показани на масата), играчите разкриват напълно картите си. Този с най-силна ръка от пет карти печели цялото раздаване.

В изображенията по-долу може да видите как са подредени по сила ръцете в Покера. Също може да отворите и този ЛИНК.

pokerstars sila na kartite-komarbet.com

За да спечелите раздаването, съответно и парите разиграни в тази ръка, Вие трябва да имате най-силната комбинация от 5 карти. Ако ги нямате, важно е да убедите останалите играчи, че това е така, посредством блъфиране, въпреки че може да сте с много по-слаба ръка от техните.

Разбира се, в сайта на Покерстарс има доста материали и видео уроци за всички начинаещи, които искат да научат правилата и подходите в играта на покер. 

9. ТУРНИРИ

Pokerstars е организатор на десетки емблематични събития, като най-мащабните ежегодни и ежеседмични турнири са именно в сайта на Покерстарс. Разбира се на лице са и много Sit&Go турнири, ако обичате по-бързите игри.

turniri pokerstars-komarbet.com

Турнирната програма на Покерстарс е единствена по рода си и предлага най-много гарантирани пари и най-много надпревари на дневна база. Компанията се е погрижила да има лимити за всички предпочитания, като има ежедневни фрийроли, микро (под $5), ниски (от $5 до $19), средни лимити (от $20 до $99) и високи лимити ($100+). Има турнири, които изискват регистрация със специални билети, които можете или да си закупите от магазина на Покерстарс, или да ги получите през „Stars Rewards”.

Функционалностите, които се предлагат като част от управлението на сметката са:

My Stars – в това подменю се отразява Вашия прогрес: брой натрупани точки, турнирни билети и пари, безплатни игри и завъртания (в казиното) и бонуси. 

my stars

Също така имате достъп и до магазина на Покерстарс, където има възможност за размяна на натрупаните точки за билети или артикули от магазина. Преди съществуваше възможността да заменяте точки дори за пари, но вече няма подобни материални „облаги“ на pokerstars.bg .

The Rail – “социалната мрежа” на Pokerstars.bg. Представлява форум със стотици хиляди играчи, новини от покер общността, покер училището „Pokerstars School” и други. Освен това имате възможността да гледате стриймове в Twitch.

Challenges – Всеки месец Покерстарс вдига адреналина на играчите си с нови предизвикателства. Участвайки в тях, трупате точки, с които може да печелите парични награди.

Leader Boards – тук може да следите актуалното Ви класиране в различните турнири.

Settings – тук са всички опции за каквито и да е промени в личния Ви профил в Покерстарс. Най – често срещаните са смяна на лични данни, промяна в дизайна на платформата(цветове, показващи се опции на екрана) и други.

Tools – тук можете да следите подробна история на ръце и турнири, да търсите определени играчи, да следите записките, които сте направили за опоненти, и да разменяте турнирни пари за реални средства с други клиенти.

Help – подробна информация за всички правила и условия в Pokerstars и връзка с отдел „Клиенти“.

Home Games – Супер функционалност на онлайн платформата, която позволява да създавате собствени турнири и кеш маси. Имате право да избирате да играете с приятели и познати, фиксирайки собствени входове и лимити.

Ето и списък с най-добрите Неделни турнири:

Sunday Million – най-големият турнир от фамилията на Pokerstars се организира всяка неделя, а наградният фонд е 1 милион долара! Таксата за участие е 215 USD или за да я избегнете трябва да се класирате през сателитните турнири на надпреварата.

Sunday Spark – този турнир е за предпочитащите турбо бързите маси. Със своято 3Х-Турбо скорост и ниска такса за вход, този турнир е подходящ за масовия потребител. Наградният фонд е 25 000 USD

Sunday Kickoff – надпреварата тук стартира в 15 часа българско време, а таксата за участие е точно 109 Наградният фонд е в размер на 100 000 USD. Ако търсите по-ранен като час турнир, няма да намерите, тъй като това е най-ранно започващият.

Sunday Warm-Up – още един от водещите турнири на Покерстарс, награден фон от 400 000 USD. Не веднъж някои от най-известните имена на покера са печелили именно този турнир, тръгвайки си със суми надхвърлящи 80 000 USD

Sunday Rebuy – наградният фонд тук е 200 000 USD и имате възможност да купавате чивпове re-buy.

Sunday NL08 – с доста награди, още ако елиминирате други играчи, както и общ награден фонд от 30 000 USD, Омаха Хай/Лоу турнирът е подходящ за играчи обичащи т.н. прогресивен нокаут.

Sunday Storm – един от най-играните турнири на Покерстарс с такса за вход от само 11 USD и награден фонд от 275 000 USD. Страхотен за начинаещи и не толкова напреднали играчи!

Sunday PLO – още един турнир от типа на „прогресивния нокаут“, в който всяко отстраняване на друг играч носи награди. Идеята тук е, че колкото по-малко играчи остават, толкова по-големи са размерите на наградите. Наградният фонд е в размер на 50 000 USD .

Sunday 500 – наградният фонд тук е цели 300 000 USD, но не е подходящ за всеки играч, поради високия си вход. Ако все пак предпочетете да се впуснете в надпреварата тук, то може да срещнете редица от най-опитните играчи, включително и професионални такива. Това прави Sunday 500 един от най-престижните турнири.

Sunday Second Chance – турнирът започва в 16.30ч. българско време и се явява втори шанс за всички отпаднали от Sunday Million турнира. Наградният фонд е 200 000 USD.

Sunday 6 Max – турнирът в който по-малкият брой ръце е на дневен ред. Подходящ за всички, които искат да играят покер точно така. Действията са по-динамични и всичко се случва на високи обороти. Входът тук е 162 USD, стартира в 17:00ч. а наградният фонд е 125 000  USD.

Sunday Supersonic – последният голям неделен турнир предлаган от Покерстарс е от типа „мега-турбо“, правещ го подходящ за почитателите на по-напрегнатия и динамичен покер. Входът тук е 215 USD, а общата награда е от 200 000. Стартът на турнира се е в 18:30ч. българско време.

Ето и списък с най-добрите Годишни турнири:

Micro Millions – общият награден фонд в този тип турнир надхвърля 3 милиона долара и половина, а турнирите са над 121 и се провеждат в рамките на 2 седмици. Най-евтините билети за вход започват от 0.11 долара, което ги прави изключително достъпни. Тук е възможностт да видите докъде се простират Вашите знания и да поиграете с множество играчи на сходно на вашето ниво.

WCOOP – World Championship of Online Poker e така нареченото Световно Първенство на Покерстарс. Той се провежда в рамките на 2 седмици, през септември, като са включени 60 мини турнира. Победителят се оповестява като Световен покер Шампион, като, за да участвате може да влезете с различен вход вариращ от 2.20 долара до 25 000 долара. 

Два са главните турнира тук: с вход от 55 долара и гарантиран 1 милион и с вход 5200 долара и гарантирани 10 милиона долара! Победителят грабва 1 милион!

Scoop – или иначе казано Spring Championship of Online Poker е очевидно пролетният шампионат, който се провежда през месец май. Внушителен турнир с още по-внушителни наградни фондове, гарантиращи 110 милиона долара включващи кеш и други награди. Входовете тук също не са малки като има такива от 109 USD, 1050 USD и 10 300 USD.

Turbo Series – тук може да откриете съвкупност от 74 бързи турнира, динамични и Spin and Go насочени. Тук най-бързият печели. Общата стойност на наградите са 15 милиона долара, а входът е от 55 или 1050 USD, с гарантирани общо 3.5 милиона

Ето и списък с най-добрите Съботни турнири:

Saturday 6-Max – турнирът е от типа 6 макс, което означава, че максималният брой на участниците е точно 6. Входът в него е 22 долара.

Saturday Micro – наградният фонд тук е 20 000 долара, като входът е само 3.30 долара. Турнирът е подходящ за масовия потребител, защото може да изживеете и усетите участието в един много голям турнирен сблъсък.

Saturday Omaha – турнир подходящ за почитателите на Омаха покера, който включва повече действие и екшън. Входът на турнира е 55 долара, а наградният фонд е 10 000 долара. Пот Лимит Омаха и Хай/Лоу покерът са предложени за игра тук. Стартът на турнира е в 20:15 часа българско време.

Saturday Eliminator – както може да разберете от името, тук надпреварата е ожесточена и идеята е да бъдат елиминирани максимален брой хора. Входът е едва 27 долара, което го прави един от най-предпочитаните.

Saturday Super-Knockout – турнирът се провежда в стил „нокаут“, което означава, че получавате награда всеки път щом успеете да елиминирате друг играч! Страхотно, нали!? Гарантираният награден фонд е 200 000 долара, но входът е и по-дебел – 320 долара.

Saturday Duel – ако искате да покажете знания 1в1 на всеки играч поотделно, то тук е вашето място. С вход от 11 долара и награден фонд от 40 000 долара, в този heads-up турнир може да докажете уменията си.

Saturday Speedway – името подсказва, че нещата тук се случват доста бързо, да не кажем зашеметително. Отново турнир от „нокаут“ игрите, в който всеки път елиминирайки противник, вие печелите награда. Входът е 33 долара, а наградният фонд 40 000 долара!

Включете се в някой от турнирите на Pokerstars СЕГА! 

Ще отбележим и факта, че имаме българин ПОКЕР милионер именно от участие в световен турнир на сайта на Pokerstars. Повече за късметлията може да прочетете тук.

10. ПОКЕР НА ЖИВО 

PokerStars VR: Покер без лимити – така е представена лайв покер вселената на Pokerstars. 

pokerstars VR

Като доказано най-добрият доставчик на онлайн покер игри, от Покерстарс изумяват играчите си и с уникалната виртуална реалност на игри в покер зали. Тази реалистична игра комбинира забавлението от покера в истинското казино с модерни визуални ефекти и дизайн. Всичко това ви настанява в сърцето на забавлението на Pokerstars.

✅ Автентично и безплатно участие в покер игри на световно ниво

✅ Всичко е повече от реално, от картите и чиповете, до балони, пистолети и други

✅ Върти виртуалното колело и трупай безплатни чипове всеки ден

✅ Предизвикай твои приятели на частни маси или се изправи срещу играчи от цял свят

✅ Визуално впечатляваща интерактивна среда

✅ Непрекъснато съревнование в ранглистите и още много други!

live poker-komarbet.com

Изтеглете PokerStars VR от Oculus Store, Steamили Viveport и се пригответе да играете покер, който не сте играли никога досега!

⚠️Важно: PokerStars VR изисква определен хардуер. Препоръчителните спецификации са следните:

Запознай се и с Казино секцията на PokerStars ТУК.

Начало » PokerStars

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
Winbet
ТОП ПРОГНОЗИ