ПЛЮСОВЕ

  • Лиценз от НАП
  • Онлайн Бинго лотария 
  • Начален бонус след регистрация
  • Игри с дневни джакпоти

МИНУСИ

  • Ограничен брой методи за разплащане

Igra.bg, по-известен с името на бранда “Играта”, е новият лотариен сайт на България! 

“Играта” работи прекрасно както от десктоп, така и от мобилно устройство. Онлайн платформата предоставя възможност за залози на числовата лотарийна игра Бинго. На сайта на играта.бг ще видите няколко разновидности на бинго забавлението, по-долу ще научите за всички тях.

Операторът е собственост на “Глобал Гейминг Солюшънс” АД и е лицензиран от Националната агенция по приходите и приема регистрации от пълнолетни лица. Тук, в нашето ревю, ще ви дадем повече информация за самата платформа, игрите в нея, бонусите и всичко най-интересно. 

igra.bg

Как се прави регистрация в Igra.bg?

За да се регистрате в igra bg, разбира се е нужно да имате навършени 18 години. След това всичко е ясно – отивате на бутона „Регистрация“ и с 1 клик сте на менюто за създаване на акаунт. Там вие трябва да попълните вашите лични данни. Полетата, които се попълват са:

✅ Име и фамилия;

✅ Имейл адрес;

✅ Мобилен номер;

✅ ЕГН / ЛНЧ номер;

✅ Парола;

✅ Потвърждаване на паролата;

И накрая, отбележете с тикче, че сте съгласни с правилата и условията на сайта и не сте видна политическа личност или свързана с нея лице. Последната стъпка е да натиснете на големия син бутон „Регистрирай акаунт“ и вашият профил ще бъде създаден.

igra.bg

Какви игри се предлагат в Igra.bg?

Към настоящия момент има 3 лотарийни игри с големи печалби в сайта на Играта. Всеки играч може да закупи неограничен брой талони и да изпробва късмета си. Ако всеоще не можете да се ориентирате дибре, кликнете на малкия бутон „Как се играе“, където ще намерите правилата на всяка от игрите. Ето и кои са предложенията:

💸 Копче на щастието – На едно копче разстояние от голямата награда. Изберете си талон с комбинация от числа, а ако решите, че това не са късметлийските ви числа, заменете го с друг. Това е всичко – толкова е просто.

💸 Ключ Късмет – на всеки 15 минути може да избирате талон с числова комбинация, който може да ви донесе атрактивни печалби или да спечелите супер сума от натрупалия се джакпот.

💸 Комбинация Кеш – тук има теглене на всеки 30 минути и това е лотарийната игра с най-големи печалби и най-голям джакпот. Ако числовата комбинация е успешна, печелите;

Всички от изброените игри имат прогресивен джакпот, който се трупа постоянно. Сумата на джакпота може да откриете под самата лотарийна игра. За да стартирате игра, е необходимо да направите депозит от 10, 20 или 50 лв. и да започнете да купувате талони с комбинации.

igra.bg

Бонус за играчите в Igra.bg

В момента се предлага бонус програма “3х5 в Играта”. След успешна регистрация всеки играч получава по 5 Бонус талона за всяка от игрите в igra.bg.

🎁 5 Бонус талона за Копче на щастието

🎁 5 Бонус талона за Ключ Късмет

🎁 5 Бонус талона за Комбинация Кеш

igra.bg

С всеки закупен талон, може да играете с 1 от Бонусите – натискате златния Бонус бутон и готово! А печалбите се зареждат веднага!

Не забравяйте да проверявате секция „Бонуси“, тъй като в бъдеще време ще се появяват още специални промоции както за нови клиенти, така и за регистрирани играчи. Там ще търсите и пълните правила и условия на офертите.

Какви са методите за депозит/теглене в Igra.bg?

В сайта има няколко метода, с които може да заредите сметката си и да играете:

✔️ Банкова карта VISA/MasterCard/Maestro;

✔️ PayPal;

✔️ Apple Pay.

Предполагаме, че съвсем скоро ще бъдат добавени още видове разплащателни методи, както за депозиране, така и за теглене на пари. 

Как да се свържем с екипа на Igra.bg?

В случай, че възникнат въпроси относно игрите, депозити, тегления на печалби или друго, можете да се обърнете към екипа на “Играта”. Съпортът им е на ниво, работи много бързо и отговаря на всякакви клиентски запитвания. Ето и какви са възможностите за контакт:

Телефонен номер за връзка: 02 4920 228

Имейл адрес за контакт: [email protected]

Електронна форма за контакт в сайта

igra.bg

ТОП БУКМЕЙКЪРИ 2023
Welcome Bonus
ТОП КАЗИНА 2023

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

ТОП ПРОГНОЗИ