Winbet Banner
Winbet Banner

Art of Gold е поредната плодова класика сред слотовете на Amusnet Interactive.

art of gold

Art of Gold, или в превод Изкуството на Златото, предлага 5х4 решетка и 40 фиксирани печеливши линии.

Основната атракция тук са Wild символите , които предлагат по-големи възможности за печалба, като заместват всички обикновени символи. Те се появяват само на барабани 2, 3 и 4 и могат да покрият целия барабан.

В играта са включени и други символи, като например долара. Когато се появят 3, 4 или 5 символа където и да е на екрана, се изплаща фиксирана парична сума в размер на 2 пъти, 20 пъти или 500 пъти залога, в допълнение към печалбите от линиите.

art of gold

Играчите могат да увеличат печалбата си чрез функцията Gamble, предлагана след всяка печалба. Както най-вероятно знаете, там целта е да се познае цветът на следващата изтеглена карта. При правилно позната карта, печалбата се удвоява. Ако познаете грешно, обаче, всички печалби ще бъдат загубени.

Слотът също е част от мрежата Jackpot Cards, и играчите могат да спечелят един от четирите прогресивни джакпота тук. Джакпот играта може да бъде активирана на произволен принцип при всяко платено завъртане. Веднъж активирана, се представя избор от 12 карти с обратни страни. Целта е да се открият 3 карти със съответния джакпот символ, за да се спечели съответния джакпот.

Тествайте късмета си на Art of Gold, или при нас чрез демо версия, или с реални средства на winbet.bg