РЕВЮ НА ИГРАТА

Друга често разигравана слот игра на EGT е именно Burning Hot, където провайдъра залага на по-постния избор от единствено 5 печеливши линии. Тази ротативка е с 5 въртящи се барабана и символите са комбинирани в 3 реда. 

Разбира се, темата е плодова отново и може да се насладите на печалби с комбинации от различни плодове, всеки със собствена стойност. Надолу в ревюто на играта ще научите повече информация за всеки от тях.

КАК СЕ ИГРАЕ Burning Hot?

Преди разиграването, трябва да изпълним някои важни стъпки за стартиране на слот играта. Разбира се, на първо място определяме кредита, или по-точно стойността на нашия залог. След това от бутоните под игралното поле избираме размера на залога, който се изменя спрямо избрания кредита –  директни бутони 5, 10, 25, 50 и 100. След това остава да натиснем бутона старт и играта започва.

По – голямата част от потребителите вече залагат онлайн. Именно заради това от EGT са се погрижили всички техни игри да са адаптирани за употреба от мобилни устройства. Всички техни функции и ефекти се запазват същите, като единствената промяна е размерът на екрана, който се напасва спрямо резолюцията на вашето устройство.

ВИДОВЕ СИМВОЛИ В ИГРАТА

Бърнинг Хот е ротативка с плодова тематика и именно заради това символите са различни плодове. Изключение правят специалните символи. 

Ето и кои са плодовете, които ако се появят 3, 4 или 5 пъти в успешна комбинация, ще ви донесат супер печалби:

✅Грозде; 

✅Диня;

✅Сливи; 

✅Портокал;

✅Лимон; 

✅Череши;

✅Камбанка.

⭐ Специални символи:

Скатер символи „Долар“и “Звезда”;

Уайлд символ „Детелина“;

БОНУС МИСТЕРИЯ Burning Hot

Всяка от игрите на провайдъра EGT предлага допълнителен бонус – Джакпотна мистерия. Същността му се състои в това, че по време на завъртанията, които правите може да се покаже бонус игра на случен принцип, която се нарича джакпотна мистерия – удвояване на печалбата. На екрана Ви ще се покажат 12 карти, на които не се виждат лицата. От вас се изисква да обърнете три карти от един и същ цвят.

Например, успявате да отворите 3 купи или 3 пики и печелите сумата на джакпота,предвиден за определения символ. Най-ниските стойности джакпоти са за три обърнати спатии, а най-високите за три обърнати пики. За да видите стойността на джакпотите за ниво спатия, ниво каро, ниво купа и ниво пика, погледнете най-горе в прозореца на играта. В много случаи сумите с четири или петцифрени.

egt jackpots-komarbet.com

СТРАТЕГИИ И НАЧИН НА ПЕЧЕЛЕНЕ

Общо взето при слот игрите няма как да говорим за стратегии и предвиждане на потенциални печалби. Всичко е заложено предварително в алгоритмите на казино софтуера и моментът на печалба настъпва различно всеки път. Разбира се, можем да ви дадем някои прости съвети, с чиято помощ може да спечелите награди.

На първо място, намерете игра с висок процент на възвръщаемост, който наричаме още RTP (Return to player). Бърнинг Хот не е с висока стойност на волатилността, което означава, че играчите прибират своята печалба не толкова често.

Освен възвръщаемостта към играчите, можете да се насладите и на много добри печалби от бонус рунда „Джакпотна мистерия“, за който писахме по-горе. При късмет и уцелване на три еднакви карти ще можете да вземете хиляди, та даже десетки или стотици хиляди левове. Това е един страхотен бонус, който може да Ви се случи и да Ви направи богати по-бързо, отколкото предполагате.

КЪДЕ МОЖЕМ ДА ИГРАЕМ Burning Hot  С РЕАЛНИ ПАРИ?

Освен безплатните демо версии на играта, достъпни тук в сайта  на Komarbet, Burning Hot очаква и залозите ви с реални средства в някои от известните онлайн казина. Някой от тях са:

👉 Efbet;

👉 Winbet;

👉 Palms Bet;

👉 Bet365; 

За тези от вас, които предпочитат да залагат на слот игри в наземни обекти на Казината, у  нас такива може да намерите в игралните зали на efbet, Winbet или Palms Bet.

Играй 5 Dazzling Hot ТУК.

Често задавани въпроси

Колко печеливши линии има Burning Hot?

Печелившите линии са 5 на брой, разположени в 5 барабана.

Какви символи има играта?

Играта Бърнинг хот е с плодова тематика със символи като грозде, череши, слива и други. Специалните символи са: Скатер символ „Долар“ и “Звезда” и Уайлд символ „Детелина“.

Има ли Джакпот в Burning Hot?

Да – Бонус „Джакпотна мистерия“ в Burning Hot, или по-известен като EGT Jackpot. Същността му се състои в това, че по време на завъртанията, които правите може да се покаже бонус игра на случен принцип, която се нарича джакпотна мистерия(удвои печалба).

Има ли безплатна/демо версия на играта?

Тук на сайта ни имате възможността да залагате с виртуални пари на демо версията на Burning Hot, напълно безплатно.