Winbet Banner
Winbet Banner

Fruity Time – любимите плодчетата са отново тук!

Fruity Time е плодов слот на Amusnet Interactive, където играчите ги очакват символи като ягодки, портокали, сливи, грозде, диня и т.н. Освен плодчетата, тук са и добре познатите ни елементи – барчета и камбанка.

Fruity Time има 6+1 рила, а начините за постигане на печалба могат да достигнат внушителните 200,704. Волатилността е с процентът на възвръщаемост на печалбите 96,46%. Максималната печалба при този вълнуващ слот може да достигне 6000 пъти направения залог.

fruity time

Звездата играе ролята на уайлд във Fruity Time, като този символ може да се зареди на 2, 3, 4 и 5 рил и заменя всички останали елементи в играта, с изключение на скатера. Тук скатерът е показан като зарчета и също се появява единствено и само на риловете между 2 и 5.

Във Fruity Time има режим на безплатни завъртания, при изтеглени 4 скатера. Ако успеете да стартирате врътките и повторно, тогава още 15 броя от тях ще ви бъдат начислени към оставащия ви брой. Във Fruity Time играчът може сам да си закупи Free Spins. Стига да пожелаете, можете да се сдобиете с 15 на брой врътки.

fruity time

Неизменна част от игрите на Amusnet Interactive е джакпот функцията Jackpot Cards. Тя представлява прогресивен джакпот в четири нива, отговарящ на видовете карти за игра – пика, купа, каро̀ и спатия.

Ако играта ви е допаднала, опитайте късмета си с плодчетата не само в демо режим, но и с реални средства на winbet.bg